(VIDEO) SLAVNI MMA VETERAN UHIĆEN ZBOG POKUŠAJA UBOJSTVA: Počinio monstruzona nedjela nad zaručnicom

Autor: Bruno Herljević

Podignute su optužnice za čak dva odvojena incidenta koja su se dogodila u posljednja tri mjeseca.

Slavni MMA borac, koji je proveo veliki dio karijere u Bellatoru, našao se u teškim problemima sa zakonom. Protiv Brazilca Marlona Sandra podignute su optužnice za čak dva odvojena incidenta koja su se dogodila u posljednja tri mjeseca.

Prema jednoj, tereti ga se da je 14. prosinca u Rio de Janeiru napao svoju zaručnicu. Navodno je joj je nanio ozljedu ruke i potom ju davio do nesvjesti i to nasred ulice. Kada se probudila, navodno ju je nastavio udarati.

Zbog ovog čina može dobiti i do 20 godina zatvora jer je zločin kategoriziran kao pokušaj ubojstva.

Drugi incident dogodio se prije nekoliko dana, točnije 9. veljače. U njemu je žrtva također njegova zaručnica. Navodno je provalio u njezinu kuću, prijetio joj nožem, davio jastukom i na kraju joj prijetio smrću jer mu je uništila borilačku karijeru. Optužnice je podigla njegova zaručnica.

MMA veteran je u svojoj karijeri ostvario 28 pobjeda, a gubio je sedam puta. Posljednji nastup imao je na Shooto priredbi u kolovozu prošle godine i tada je slavio.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.