FOTO: YouTube

(VIDEO) NEVJEROJATNA SCENA S VAGANJA: Ngannou iza sebe ima UFC, ali Miočić ima OVO!

Autor: Željka Orešković

Scene s vaganja govore koga publika smatra prvakom

Održano je ceremonijalno vaganje UFC 220 boraca u TD Gardenu, domu Boston Celticsa. TO je posljednji “show” prije subotnjeg spektakla na istom mjestu. Čak 22 borca izašla su na pozornicu, predstavila se publici i još jednom se pogledali oči u oči prije ulaska u oktogon.

Najveće zvijezde svakako su bili Stipe Miočić i Francis Ngannou, iza kojeg stoji UFC i svim silama želi da Miočića skine s trona. Ipak, iako iza njega stoji organizacija, Stipe ima nešto puno bitnije, što je izašlo na vidjelo upravo tijeko vaganja.

Iza Miočića stoji publika, on je prvak iz naroda, a hrvatskih zastava nije nedostajalo u Bostonu. Prvak je dobio ovacije koje su ga dodatno nabrijale i izgleda da su ljudi još uvijek na njegovoj strani, iako je vječni underdog koji protiv sebe ima čak i UFC. Nije publika bila tiho ni kada je Ngannou stigao na pozornicu, ali s vriskovima za Mirka to se ne može mjeriti, uostalom, pogledajte sami.

 

UFC 220 -Rezultati vaganja (u kg)

Stipe Miocic (111,5) vs. Francis Ngannou (119,2)
Daniel Cormier (92,9) vs. Volkan Oezdemir (92,9)
Shane Burgos (66,2) vs. Calvin Kattar (65,9)
Francimar Barroso (92,9) vs. Gian Villante (93,4)
Thomas Almeida (61,4) vs. Rob Font (61,6)




Kyle Bochniak (66,2) vs. Brandon Davis (66,2)
Abdul Razak Alhassan (77,1) vs. Sabah Homasi (77,5)
Dustin Ortiz (56,9) vs. Alexandre Pantoja (57,1)
Julio Arce (66,2) vs. Dan Ige (65,9)

Enrique Barzola (65,9) vs. Matt Bessette (66,2)
Islam Makhachev (70,7) vs. Gleison Tibau (70,3)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.