FOTO: YouTube

(VIDEO) MIRKO POKAZAO ČIJA BRADA JE NAJJAČA: ‘U Prideu ih je bolio ku**c. To je ludo!’

Autor: Željka Orešković

"Cro Cop je ljude slao na spavanje svojim high kickom"

Mirko Cro Cop Filipović zaista je legenda u borilačkom svijetu. Njega i borbe s Markom Huntom iz 2005. prisjetio je UFC-ov komentator Joe Rogan. On je naglasio koje je bilo Mirkovo najjače oružje, ali i kako je dokazao tko ima najjajču bradu Pridea.

Dakako, radi se upravo o Huntu, borcu samoanskih korijena. Osim što je bio šokiran što je ostao na nogama nakon Mirkovog high kicka, zaprepastilo ga je što su Cro Copu dopustili da se bori u hrvačkim tenisicama.

“Hunt je u najboljim danima imao najčvršću bradu svih vremena. Cro Cop ga je ‘high kickom’ čisto pogodio u glavu, a on je samo malo zateturao na trenutak. Pa taj udarac je uništavao ljude. Nakon Cro Copovog hing kicka većina je išla na spavanje”, rekao je kroz smijeh Rogan te dodao:

“Ali postoji snimka. Prilično sam siguran da je Cro Cop nosio tenisice. Da. To je ludo. Dopustili su Cro Copu da kick-boksa u tenisicama. U Prideu ih je bolio ku***. gledaj, pogodio ga je u glavu, a  ovaj je samo malo zateturao i to je to. To nije normalno! Morate razumjeti koliko je to ludo. Ljudi, ako ne znate – to je ludo. Cro Cop šalje ljude na spavanje, a Hunt nakon njegovog udarca nije bio ni pospan. Hunt je imao najčvršću bradu”.

Pogedajte tu famoznu borbu…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.