FOTO: Twitter

(VIDEO) MIOČIĆA U TUNELU ZASKOČIO SIN AMERIČKE LEGENDE: Srušio je prvaka jednim potezom

Autor: Željka Orešković

Nasrnuo je na Stipu i uhvatio ga nespremnog

Stipe Miočić u nedjelju oko četiri sata ujutro borit će se u najvećem meču svoje karijere. Američki Hrvat dobio je prikliku ispisati povijest i postati prvi borac koji je tri puta zaredom obranio titulu teškaškog prvaka.

Vaganje je odrađeno, Stipe ima 111 kilograma, a Ngannou 119, francusko-kamerunski borac ima i podršku UFC-a, ali Miočić se ne brine pretjerano.

“Jak je, strašan je, ali to me ne brine. Pojas ostaje kod mene”, kratko i jasno je poručio Stipe.

Ipak, Stipe je spustio gard dok se vraćao u svalačionicu, a u tunelu je naletio na neočekivanog protivnika. Naime, u noge mu se zaletio Daniel Cormier, ne američka legenda, nego njegov sin, koji je Miočića oborio na pod.




Sedmogodišnjak je Miočića natjerao da tapka i oduševio sve prisutne. Njegov otac će na UFC-u 220 braniti pojas prvaka poluteške kategorije protiv vicarca Volkana Oezdemira.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.