FOTO: Screesnhot

(VIDEO) BRUTALNA NAJAVA CRO COPOVOG MEČA! ‘Nabrijat’ ćete se kao NIKAD kada ovo vidite

Autor: Željka Orešković

"Desna noga - bolnica, lijeva noga - groblje"

Mirko Cro Cop Filipović hrvatska je borilačka legenda. Na pragu 44. godine on će ponovo navući rukavice i za deset dana borit će se s Amerikancem Royem Nelsonom na Bellatorovom  220 eventu.

Nabrijavanje je krenulo, Filipović objavljuje videe s treninga na kojima je jasno o kakvoj “zvijeri” se radi, a sada je na njegovom profilu osvanula i Bellatorova najava nejgovog meča. Kompilacija je to izjava njegovih protivnika i njegovih ubojitih udaraca.

Na samom početku jedan obožavatelj pitao je “je li istina da kada te Cro cop pogodi highkickom imaš osjećaj kao da te netko pogodio bejzbolskom palicom”, na to je jedna od mirkovih “žrtava” odgovorila: “Ne znam jer se ne sjećam ničeg”, aludirajući na jačinu Mirkovog udarca.

Osim toga u videu se može čuti kako borci govore da Filipović ima kamen izraz lica, bez imalo emocije, ali naglašavaju da i to nije čudno jer “takav moraš biti kad si u antiterorističkoj jedinici i želiš izvući informacije”, nakon čega su uslijedile snimke iz Mirkovih policijskih dana.

Ipak, najbolje da pogledate sami brutalnu najavu koja će vas nabrijati kao NIKAD.

Obožavatelji na Fejsu su oduševljeni, a jedan je napisao: “Mirko te resetira na tvorničke postavke”.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.