FOTO: YouTube

(VIDEO) BILO JE I VRIJEME! Pogledajte sučeljavanje Miočića i Ngannoua prije meča desetljeća

Autor: Željka Orešković

Mnogi su jedva čekali sučeljavanje dvije "zvijeri"

Subota je “dan D” za Stipu Miočića, aktualnog prvaka teškaške kategorije i Francisa Ngannoua, izazivača koji pojas želi više od svega. Njihov okršaj glavna je borba UFC-ovog 220 eventa u Bostonu, a sada su se napokon suočili.

Dvojac je gostovao u emisji na američkoj televiziji kako bi ispunili obaveze prema poslodavcu, odnosno kako bi promovirali “meč desetljeća”.

Miočić je ostao gospodin u odijelu i leptir-mašni, a francusko-kamerunski borac došao je u opuštenijem izdanju, odnosno, rozoj dolčeviti. Cijeli intervju je bio prilično ukočen, a kako i ne bi bio kada će se dvojac za samo dva dana “mlatiti” za pojas, a sada su sjedili nekoliko centimetara jedan od drugog.

 

“Ti si prvak, ali si i ‘underdog’, kako je to moguće?”, pitao je voditelj amričkog borca hrvatskih korijena.

“Meni nije nikakv problem biti ‘underdog’. Francis je čvrst momak, borio se protiv dobrih protivnika i pobijedio ih je”, kazao je Stipe, hladan kao špricer, prije nego što je objasnio zašto je Kamerunac favorit.




“On je velik, snažan i jako udara. Tvrd je”, rekao je UFC prvak.

Na isto pitanje je i Ngannou dao odgovor:

“Gledajte, ja vjerujem da sam najbolji, najveći, najjači, najmotiviraniji, sve… Stvarno imam sve što je potrebno da bih pobijedio u subotu”, kazao je, pa dodao:




“Stipe je jako dobar borac, sjajan je. Nije bezveze pobijedio u svim tim mečevima, iza toga se nešto krije. Ja sam iznad toga i u subotu ću to dokazati”.

Voditelj je Miočića pitao i smatra li da dobiva fer tretman, s obzirom na to da UFC više promovira izazivače nego prvaka.

“Ne dobivam, ali to je dobro za njega. Neka ga nabrijavaju. Ja sam dugo u ovome i već sam naviknut. Neka dobije sav ‘hype’”, rekao je Miočić u svom stilu, a Ngannou mu je “bacio kontru”:

“To što dobivam više pažnje od njega, nešto znači. Postoji razlog za to. Možda neki ljudi vide da ću pobijediti u subotu”.

“Neki ljudi” su naravno šefovi UFC-a, koji više i ne skrivaju da navijaju za Ngannoua, a jasno je i zašto je tako. Nakon svog tog novca kojeg su uložili u Kamerunca, on jednostavno mora pobijediti i opravdati to.

Na kraju su obojica morali odogovoriti je li im čudno biti tako blizu, a bore se za nekoliko dana.

“Ovo je samo promocija, nema tu zle krvi. Znam tko je on, snažan je momak i odličan borac, riješit ćemo stvar u subotu”, kratko i jasno rekao je Miočić te je dodao da se Ngannou lijepo obukao za ovo sučeljavanje i da to može istaknuti kao pozitivnu stvar kod njega.

“Da, malo je čudno, vjerojatno zato jer sam jako uzbuđen zbog borbe. Sada smo tu zajedno, ali samo promoviramo borbu. Da, čudno je. Stipe je dobar borac i zato je prvak, ali dolazi moje vrijeme”, zaključio je Ngannou.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.