Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Stipe Miočić otkrio navija li za Dinamo ili Hajduk, a priznao je i čega se jedino boji…

Autor: Bruno Herljević

Imao je 33-godišnji prvak vremena za svakoga, a usput je otkrio neke detalje iz svojeg života. Primjerice, je li navijač Hajduka ili Dinama? Pričalo se dosta kako je Stipe skloniji splitskoj momčadi, ali...

Prvak teške kategorije UFC-a, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, imao je vrlo aktivan posjet Hrvatskoj, a između ostalog proveo je dosta vremena s obožavateljima i zagrebačkom Avenue Mallu gdje se družio s više od tisuću ljudi.

Imao je 33-godišnji prvak vremena za svakoga, a usput je otkrio neke detalje iz svojeg života. Primjerice, je li navijač Hajduka ili Dinama? Pričalo se dosta kako je Stipe skloniji splitskoj momčadi, ali sada je otklonio takve tvrdnje.

“Ne, ne, ne. Pripadnik sam samo reprezentacije. Niti jednog kluba. Samo reprezentacije. Volim sve klubove”, kazao je Stipe, prenosi 24sata.

Kazao je kako je u dobrim odnosnima s Mariom Mandžukićem kojeg je upoznao i istaknuo je kako voli pratiti hrvatsku nogometnu reprezentaciju te kako mu je utakmice s Portugalom na Euru u Francuskoj slomila srce.

“Kada sam prvi put bio ovdje, trenirao sam s Cro Copom. Došao je Mario i hrpa drugih dečki. Išli smo na utakmicu, ti dečki su sjajni! Tada sam se i slikao s Modrićem i Rakitićem. Svaki put kada igraju pokušavam gledati na televiziji. Kao što sam gledao i kad su igrali protiv Portugala. Ta utakmica mi je slomila srce”, pričao je Miočić.

Otkrio je kako mu Mandžukić šalje dresove. “Puno dresova i opreme za trening sam dobio od Marija. Htio sam to objaviti na Facebooku, ali nisam imao vremena jer smo se tek uselili u novu kuću. Bio sam zauzet i zato nisam imao vremena. Kada se vratim kući sredit ćemo to”, rekao je Miočić.

Čuje se, kaže, s Mandžukićem preko društvenih mreža, ali nisu se stigli vidjeti. “S Mandžukićem pričam putem Twittera. Nažalost, nećemo se moći vidjeti ovdje, ali poslat ću mu neke dresove”, priča Miočić.




Otkrio je i čega se najviše boji. “Svoje žene. Ona me plaši. Sjajna je žena, ali… Ustvari se bojim puno stvari. Mrzim letjeti. Ne volim visine. Vatrogasac sam, a ne volim visine. Ali što je tu je”, veli Miočić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.