Screenshot

NEKADA NAJPLAĆENIJI NAPADAČ HNL-a: Zaboravljeni Dinamovac postao MMA borac i u subotu debitira! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Nekada najplaćeniji nogometaš Dinama, odnosno, HNL-a, s primanjima od 900 tisuća eura borit će se ove subote 12. studenoga u češkom gradu Dobrišu protiv Tomaša Vrane.

Još proteklog ljeta susreli smo se sa zanimljivom viješću da je bivši Dinamov napadač, Čeh, Miroslav Slepička iz nogometnih voda prešao u one borilačke. Gotovo nevjerojatno je zvučalo da će Slepička postati MMA borcem i to profesionalnim, ali čovjeku je to pošlo za rukom i već ove subote ima priliku doći do svoje prve pobjede u borilačkoj karijeri.

Nekada najplaćeniji nogometaš Dinama, odnosno, HNL-a, s primanjima od 900 tisuća eura borit će se ove subote 12. studenoga u češkom gradu Dobrišu protiv Tomaša Vrane.

U razgovoru za češki portal Sport.cz, Slepička je otkrio kako se osjeća uoči svojeg debija. “Osjećam se dosta dobro, spreman sam, iako do sada nisam imao niti jedan meč i ne zna što me čeka, ali radujem se tome. Imam nekoliko planova u glavi, a nadam se da će meč biti dobar”, kazao je Slepička.

Igrao je Slepička, osim za Dinamo za koji je zabio tek 11 golova u dvije godine i za Slovan iz Libereca, Spartu iz Praga, Pribram i Taborsko, a za češke klubove zabio je 32 gola u 173 utakmice.  U potonjem češkom klubu je i završio karijeru.

Usporedio je Miro ova dva sporta i otkrio koji mu je zahtjevniji.

“Teško je usporediti ova dva sporta, mentalno i fizički moraš biti puno spremniji za MMA nego za nogomet, tako da bih se usudio reći da je MMA zahtjevniji od nogometa”, kazao je 35-godišnji Slepička.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.