FOTO: YouTube

MAYWEATHER SE NAPOKON OGLASIO: ‘Znao sam da će McGregor biti kao živi mrtvac’

Autor:

Floyd Mayweather Jr. i dalje je prilično samouvjeren.

Nakon “borbe stoljeća” McGregor je nastavio po svom, a razmetljivih objava na društvenim mrežama ne nedostaje. Mayweather se, pak, povukao na neko vrijeme, ali sada se napokon ukazao u medijima i to u showu Stevea Harveyja.

Voditelj ga je upitao je li se čuo s McGregorom nakon meča, na što je “The Money” odgovorio negativno, a nakon što mu je Harvey čestitao na 50-0 u profi rigu kazao mu je:

 

“Julio Cesar Chavez je u jednom trenutku pobijedio u 70 profesionalnih mečeva zaredom. Mi ne znamo tko su bili ti boksači koje je pobijedio, ali on je legenda i nikada nije pobijeđen. Ne želim omalovažavati nikog tko je postigao više od mene u ovom sportu”.

Floyd se osvrnuo ina obožavatelje:

“Bez ljudi, mi kao sportaši i zabavljači, ti kao voditelj, ne bi bili ništa. Za cijenim svoje fanove”.

Iako je bio prilično samouvjeren, kao što je uvijek, naglasio je kako je u meču protiv McGregora ključno bilo iskustvo, ali i taktika.

“Nismo razgovarali. Imali smo razmiricu, ali riješili smo je. Mislim da sam bio bolji čovjek u tom meču. Imali smo plan, i ja sam znao da je on naviknut na mečeve od 25 minuta. Kada tih 25 minuta prođe on je poput mrtvaca koji hoda“.

“Moje tijelo je stiglo do kraja, napravio sam sve u boksu. Morate shvatiti da među svim boksačima nisu mogli naći nikoga tko me može pobijediti. Zato su našli izazivača u drugom sportu, a ja sam i njega pobijedio”, zaključio je Floyd MayWeather Jr.

Autor: