FOTO: YouTube

LEGENDARNI BORAC IZNENADIO IZJAVOM: Želio osvetu protiv Miočića pa ‘promijenio ploču’

Autor: Željka Orešković

Ovo nitko nije očekivao od njega

Legendarni UFC-ov borac, Fabricio Werdum, svim silama se želio osvetiti Stipi Miočiću i biti njegov sljedeći izazivač. Ipak, sada je promijenio ploču i tvrdi da je borba Miočića i Cormiera potpuno logičan razvoj događaja.

Upravo Stipe je Werdumu oteo naslov i to pred gotovo 40 tisuća njegovih obožavatelja u Brazilu. Čini se da je ovaj dvojac ima puno više sličnosti no što su misli, naime, i Werdum je vodio bitku s promocijom, baš kao i Stipe, ali sada su napokon postigli dogovor i Fabricio je ponovo stručni komentator za španjolsko područje te ima zakazanu borbu 17. ožujka s Alexandom Volkovim.

 

Smirilo je to malo Werduma koji će budno pratiti borbu Cormiera i Miočića:

Želim gledati tu borbu. Želio sam biti prvi na redu, ali za UFC-ov posao i za fanove je ovo puno bolje. Razumijem taj dio posla. Bio sam razočaran kada sam to čuo, ali nakon razgovora s Danom Whiteom sam shvatio da je ovo puno bolje za UFC, a ja se nadam kako sam idući na redu”.

Iz njegovih komentara se da iščitati kako je Cormier dobar s gotovo svima:

“Volim Cormiera, on mi je već jako dugo dobar prijatelj. Bio je samo hrva, već sam pričao o tome kako sam ga jednom rušio tri puta i on je pričao o tome. Sada je puno kompletniji borac, ima dobar boks, hrvanje i jiu-jitsu, ali mislim da Miočić ovo pobjeđuje odlukom sudaca”, otkrio je svoju prognozu jedan od najuspješnijih teškaša u povijesti.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.