FOTO: Facebook

(FOTO) CRO COP SE JAVIO IZ BOLNIČKOG KREVETA: ‘Pao sam na pod od boli, nisam mogao stati na nogu’

Autor: Željka Orešković

Svim silama je želio ukrstiti šake s Nelsonom

Mirka Cro Copa Filipovića zadesila je nesreća tik prije iščekivane borbe s Royem Nelsonom. Naime, na posljednjem treningu ozlijedio je koljeno i to ono koje nikad dosad nije, Bellatorov spektakl morao je zamijeniti bolnicom i operacijskim stolom.

Slavnom hrvatskom MMA borcu popucali su prednji križni ligamenti lijevog koljena, što je jedna od najtežih ozljeda, nakon koje je potreban oporavak i do godine dana.

Cro Cop je vrlo brzo nakon ozljede završio u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku gdje je jutros uspješno operiran. Neuništivi Mirko javio se iz bolničkog kreveta te objasnio što se točno dogodilo. Prenosimo u cijelosti što je napisao sa svome Facebook profilu:

“Dragi prijatelji, u petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama, za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam mogao više stati na tu nogu, a magnet je sljedećeg jutra pokazao ono čega sam se i bojao, da mi je puknuo prednji križni ligament i da je hrskavica oštećena. Jutros sam operiran u Specijalnoj bolnici Sv.Katarina u Zaboku! Jako mi je žao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maksimalno spreman jer sam prošao vrhunski trening kamp. Isprike svima, a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu, a sada od nje neće biti ništa. Nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati, ali čim se oporavim nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi nas uzvratni meč jer ga vjerujem i on i ja jako želimo, a vjerujem i mnogi mma fanovi! Hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima!!”

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.