Connor McGregor napravio neviđen cirkus: Kasnio na pressicu, oteo pojas prvaka Alvarezu i napao ga stolcem (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Pravit ćemo se malo naivni i reći kako cijeli ovaj 'show' možda i nije u potpunosti izrežiran, ali dobar dio jest, ipak White previše voli novac, a Connorovi ispadi itekako su popularni.

Connora McGregora ili volite ili ga ne volite, indiferentni ne možete biti. Čovjek je cirkusant svjetske klase i gdje god se pojavi napravi ‘show’, a na medijskoj konferenciji UFC-a uoči novog eventa, napravio je do sada neviđenu scenu.

Irac je zamalo izazvao poptuni kaos. Prvo je kasnio i time ponovo pokazao kako ne poštuje protivnike i sve prisutne borce, a bilo ih je još pet. No, kada bi to bio jedini incident, kome bi McGregor onda bio zanimljiv?

Njegov protivnik, prvak lake kategorije, Eddie Alvarez, napustio je konferenciju dok se ne pojavi bahati Irac, a kada se vratio nakon kojih deset minuta čekanja, Alvareza je dočekao ‘raspoloženi’ McGregor.

“Ispričavam se što kasnim, ali živo mi se je*e”, kazao je McGregor uz cinični osmjeh, potom je došao do Alvarezova stola i uzeo mu njegov pojas lake kategorije i stavio ga kraj svojeg perolake kategorije. “Radim što god je*eno poželim”, nastavio je Connor.

Alvarezu se baš i nije svidjelo što mu je ovaj uzeo pojas pa ga je vidno iznerviran pokušao vratiti, a tu je krenulo naguravanje. Predsjedniku UFC-a, Dani Whiteu, kao da je svanulo kada je vidio što je McGregor napravio pa ih je kroz smijeh razdvajao.

No, Alvarez je potom podlo bacio stolac kraj McGregora, a ovaj je otišao korak dalje pa je Alvareza pokušao napasti tim istim stolcem. Pravit ćemo se malo naivni i reći kako cijeli ovaj ‘show’ možda i nije u potpunosti izrežiran, ali dobar dio jest, ipak White previše voli novac, a Connorovi ispadi itekako su popularni.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.