Trump pozvan da izgradi hram Antikristu!

Autor: Z. K.

Židovi su oduševljeni Trumpom pogotovo jer će on kao doslovno - slobodni zidar pomoći pri izgradnji hrama na kojemu će zasjesti njihov Mesija - Antikrist!

Židovi još uvijek čekaju Mesiju. I ne samo to . Židovi mu grade hram – hram antikrista ili Solomonov hram. Da će taj hram biti podignut u čast Antikrista govori nam Sveto pismo.

Ustat će mnogi lažni proroci i mnoge zavesti. Razmahat će se bezakonje i ohladnjeti ljubav mnogih. Ali tko ustraje do svršetka, bit će spašen. I propovijedat će se ovo evanđelje Kraljevstva po svem svijetu za svjedočanstvo svim narodima. Tada će doći svršetak. Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu – tko čita, neka razumije – kaže Isus u Evanđelju po Mateju.

A što kaže proroštvo Danijelovo?

-Narod jednog kneza koji će doć razorit će Grad i Svetište: svršetak im je u propasti, a do svršetka rat i određena pustošenja. I sklopit će savez s mnogima za jednu sedmicu: a u polovici sedmice prestat će žrtva i prinos: na vrhu Hrama bit će grozota pustoši sve do svršetka, dok se određeno pustošenje ne obori na pustošnika.

Druga Solunjanima 2,4, koja govori o Antikristu, nam govori: „ on koji se protivi i uzdiže sebe iznad svega što se zove Bog ili svetinja, tako te i u hram Božji kao Bog sjedne praveći se da je Bog.“

Prorok Ezekiel je opisao hram koji u to vrijeme još uvijek nije postojao (Ezekiel, poglavlja 40–48). Prije nego što dođu posljednja vremena, hram mora biti prisutan kad nastupe ovi događaji.

Zidanje hrama

U ljeto 2001. godine u najvećoj tajnosti, vlasti države Izrael odobrile su i omogućile, uz nezapamćeno osiguranje, na zahtjev ultraortodoksnog židovstva, svečano polaganje kamena temeljca za budući novi Solomonov hram na platou Hamija u Jeruzalemu. Zbog rizika od nezadovoljstva muslimanskog stanovništva Jeruzalema čin polaganja obavljen je za svega pola sata, uz prisustvo malobrojnih izabranika.
Čim je vijest o događaju prostrujala Svetim Gradom, u džamiji Al Aksa i oko nje okupile su se muslimanske mase, koje su počele kamenovanje židovskih vjernika kod obližnjeg Zida plača. Interesantno je da je najveći broj informacija svjetskih i domaćih agencija o zbivanjima u Jeruzalemu, govorio samo o neredima koje su izazvali Palestinci, dok je događaj koji im je prethodio uglavnom prešućivani. No,  tko će zasjesti u novom, trećem hramu? Onaj tko će se oslanjati na svoje božansko porijeklo i na taj način smoći snage da ignorira odsustvo prvosvećeničkog plemstva. Onaj koji će sablazniti mnoge čudesima. Židovi ga nazivaju Mesijom. Ali, ako se to dogodi čovječanstvo će imati posla, ne s Mesijom, već sa onim koji će se pretvarati, to jest sa … – Katoličko i Pravoslavno predanje  naziva ga antikristom. Tko će izgraditi hram? Najveći graditelji svijeta!

Biblijsko poslanje Trumpa

Za Donalda Trumpa mnogi misle da je neovisan graditelj koji će ići kontra planova Novog svjetskog poretka i kontra antikristove struje na zemlji. Međutim, čini se kako je Trump ostvarenje snova za Židove koji svome Mesiji – Antikristu žele izgraditi hram. Trump je za Židove vrlo važan jer su već drugi dan nakon izbora pozvali Trumpa da dovrši izgradnju Solomonovog hrama koji će biti hram antikristov prorokovan od Krista samog ali i proroka prije njega. Naime, odmah nakon što je Trump izabran sanhedrin odnosno rabinsko vijeće u Izraelu, pozvalo je  Putina i Trumpa da udruže svoje graditeljske snage te da ispubne svoje poslanje na Zemlji – izgradnjom trećeg hrama u Jeruzalemu.

Rabin Hillel Weiss, glasnogovornik sanhedrina, izjavio je da se izbor Trumpa koji je obećao priznati Jeruzalem za glavni grad Izraela poklopio sa Putinovom iznesenom željom da se treći hram izgradi. Stoga je obojici od strane sanhendrina napisano pismo u kojem se nudi obojici prilika da budu poput modernog Kira Velikog, nežidovskog vladara koji prepoznaju važnost Izraela i hrama u Jeruzalemu.

Rabin Weiss je objasnio da su ovi američki izbori omogućili da ”vječni židovski san postane stvarnost”, piše breakingisraelnews.com

Mnogi su se pitali, tko stoji iza karizmatičnog naoko neovisnog Trumpa da je on pobijedio unatoč velikom medijskom pritisku? Činjenica je samo da će se Sveto Pismo ispuniti, da će se proroštva ostvariti, da će antikrist stvarno doći te da prije toga treba njegov hram izgraditi. Tko je bolji za to nego najveći graditelj na svijetu , kako se Trump sam voli nazivati? Iako je teško pojmiti duhovne aspekte svijeta u kojem živimo jasno je kao dan da Trump na ovoj geopolitičkoj sceni ipak nije sam.  A ako ne vjerujete proroštvima, čekajte, gledajte jer čini se da je ova generacija ostvarenje Danijelova proroštva, pa neće biti potrebe za vjerom već je dovoljno i samo promatrati znakove ovog doba. A tko ima oči neka vidi i uši neka čuje…a tko ne, sretno!

 

Autor: Z. K.