Voditelj CIA-e potvrdio chemtrailse!

Autor: Dnevno.hr/Zvono istine

Špricanje aerosola u atmosferu je stvarno! Kažu da je to zbog globalnog zatopljenja!

Dana 29. lipnja 2016., ravnatelj Središnje obavještajne agencije (CIA), John O. Brennan, govorio je pred Vijećem za vanjske odnose u Washingtonu, DC. Govor je objavljen na web stranici CIA-e.

Brennan je započeo riječima:

“Zaista je užitak da sam ovdje sa Vijećem, da usporedimo naše bilješke o složenoj i dinamičnoj međunarodnoj sceni. U 36 godina otkako radim za državu, još nikad nisam doživio doba s tako ogromnim brojem izazova za našu nacionalnu sigurnost. Nakon hladnog rata, potporni stupovi sustava se nalaze u ozbiljnom stresu.“

Nastavio je i govorio o posljedicama izlaska Velike Britanije iz Europske unije, pri tome osigurao slušateljima, da je razgovarao s kolegama iz britanske tajne službe u Londonu, koji su izrazili spremnost za nastavak daljnje nesmetane suradnje među njima.

Tijekom čitanja sam mislio kako je sve to što kaže dosadno, no gotovo pred kraj govora sam postao pozoran. Brennan je pokrenuo pitanje geoengineeringa.

“Daljnji primjer je niz tehnologija – često kolektivno nazvanih geoengeneering, koje mogu potencijalno pomoći, da preokrenu učinke toplinskih globalnih klimatskih promjena. Što je pobudilo moju osobnu pažnju, je raspršivanje aerosola u stratosferi ili SAI-metoda (stratospheric aerosol injection), kojom se stratosfera osjemeni česticama, koje mogu pomoći da odražavaju sunčevu toplinu, na isti način kao što to učine vulkanske erupcije (pepeo izbačen u visoke slojeve zemljine atmosfere, koji spriječi prodor sunčevih zraka i  izazove privremeno ohlađenje).“

Voditelj CIA-e time priznaje, da raspršuju čestice u atmosferi, u cilju borbe protiv navodnog globalnog zatopljenja.

Tada je rekao. “SAI (stratospheric aerosol injection), program mi mogao ograničiti globalno povećanje temperature, čime se može smanjiti rizike povezane s višim temperaturama i da globalno gospodarstvo dobije više vremena, kako bi provelo prijelaz s fosilnih goriva. Taj proces je također relativno jeftin – National Research Council procjenjuje da bi puni SAI-program koštao oko 10 milijardi dolara godišnje.“

Za voditelja CIA-e je prskanje aerosola u atmosferi očito velika tema, jer je navodio dalje:

„Iako se čini da će moguće biti uspješno, ako i dalje nastavimo sa SAI, to bi stvorilo niz izazova za našu vladu i za međunarodnu zajednicu. S tehničke strane, smanjenje izbacivanja stakleničkih plinova (plinovi koji uzrokuju efekt staklenika u planetarnoj atmosferi) i dalje moraju pratiti SAI – i da još spomenemo druge klimatske promjene, kao zakiseljavanje oceana – jer SAI sam ne uklanja stakleničke plinove iz atmosfere.

S geopolitičke strane, tehnološki potencijal da se mijenjaju vremenski obrasci i time pogoduje određenim regijama na štetu drugih, može stvoriti oštru oporbu nekih zemalja. Drugi mogu koristiti prednosti SAI-a i odustati od svoje obveze za smanjenje emisije CO2. I kao i kod drugih revolucionarnih tehnologija, još uvijek nedostaju svjetski standardi i propisi, kako bi se usmjerilo korištenje i izvedba SAI-a. ”

Ono što me iznenadilo, je da Brennan izgleda stvarno vjeruje u sve te priče.

Za mene imaju ova histerija i vjerovanje o navodnom globalnom zatopljenju radi CO2 sasvim drugu svrhu. Riječ je o pronalaženju razloga, da bi se ljudima utjerao strah, da im se nametne kompleks krivnje, kako bi ih moglo manipulirati i kontrolirati. Osim toga, kao što smo vidjeli gore, na taj način žele opravdati svoje letove prskanja i da vrijeme koriste kao oružje i sve tko zna kakve štetne kemikalija posipaju na ljude.

Izvor

Izvornici:

https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html

hhttp://alles-schallundrauch.blogspot.ch/2016/07/cia-chef-bestatigt-aerosolspruhen-der.html

Video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=727&v=uIQDqxl9FtM

Autor: Dnevno.hr/Zvono istine
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.