UPOZORENJE ANGELE MERKEL: Ako ne učinimo ovo, gubimo Europu

Autor: Z. K.

Izazvala je podsmjeh okupljenih

Nevjerojatan savjet zabrinutim kršćanima u Njemačkoj poslala je kancelarka Angela Merkel na nacionalnom kongresu Kršćanske Demokratske Unije (CDU) u Wittenburgu. Sada je njemačka kancelarka poručila svojim pristašama da je na njima da se pobrinu oko zaustavljanja rasta islama u Njemačkoj i to očuvanjem kršćanskih tradicija.

Učinila je to Merkel u strahu od gubitka izbora iduće godine,  i nakon što je politikom ‘otvorenih vrata’ pustila u Europu milijune migranata koje je nemoguće integrirati i pod čijom se tvrdoćom duha slamaju sve kršćanske vrijednosti, naočigled.

Nasuprot vlastitoj politici, Kancelarka je paradoksalno izjavila kako je na Nijemcima da zaustave islamizaciju Njemačke, sugerirajući im pritom da se prisjete kršćanskih tradicija.

‘Koliko još božićnih pjesama znamo? I koliko njih prenosimo našoj djeci i unucima?’ upitala je Merkel okupljenje dodajući: ‘Morate odsvirati samo par stihova božićnih pjesama i upitati nekoga može li odsvirati pjesmu na flauti.’

Ovaj prijedlog da se kršćani islamizacijom bore božićnim pjesmama naišao je na podsmjeh okupljenih, međutim Merkel je ponovila: ‘Da, ozbiljna sam. Ako to ne učinimo izgubit ćemo naše domovine!’

Ovom izjavom o gubitku domovine Merkel je napokon priznala da je na djelu pitanje opstanka kršćanstva koje je na europskom tlu u samo godinu dana posve destabilizirano. Naime, dok Merkel  svaljuje krivnju na kršćane, u isto vrijeme njemačke vlasti provode projekte islamizacije, odnosno prilagodbe kršćana na islam a ne i obratno!

Tako je na djelu mijenjanje njemačke kulture za koju Merkel sada kada je pustila milijune muslimana među kršćane, priznaje da je ugrožena.
Njene izjave prokomentirala je i članica AfD-a i zastupnica u Europskom parlamentu, Beatrix von Stroch, rekavši: Mislim kako je to izvrsna ideja i lijepo je kada ljudi pjevaju božićne pjesme – ja to isto činim. Ali je sramotno pomisliti da će sviranje tih pjesama zaustaviti islamizaciju Njemačke’. Dodala je da je ovo je bespomoćan i očajan savjet od predstavnice stranke sa slovom C u svojem nazivu, koje znači ‘kršćnstvo’, a ne vitamin C’, i time opisala licimjerje kojemu su izloženi europski narodi!

Autor: Z. K.

ZADNJE VIJESTI