SVI ŠUTE O BILDERBERGU 2016.: 400 naoružanih vojnika štitilo moćnike! Evo o čemu su razgovarali!

Autor: Z. K.

Ovih dana u Dresdenu održavao se tajnoviti Bilderberg susret s oko 120 uzvanika, moćnika cijeloga svijeta.

Bilderberg skupina je jedna od najekskluzivnijih skupina na svijetu! Za postati članom te skupine vi morate imati čistu obiteljsku lozu ali i moć nad određenim dijelom čovječanstva. Vi morate držati u svojim rukama enormno bogatstvo te moć manipulacije nad ljudskim bićima. Ukoliko to nemate ne možete biti članom Bilderberga. To mjesto rezervirano je za vrhušku ovoga planeta odnosno za ljude koji kroje vašu sudbinu. Oni su moćniji i od G7 skupine a ono što se tamo dogovori postaje pravilo za cijelo čovječanstvo, za sve vlade svijeta. To je potvrdio i bivši član Bilderberga Will Hutton koji je jednom priznao: “Postignuti konsenzus je pozadina po kojoj se  ravna politika u svijetu.”

Generalni tajnik NATO-a Willy Claes, član Bilderberga, izjavio je 2010. da su sudionici tih konferencija dužni poštivati zaključke stvorene na konferenciji i da ih striktno moraju provoditi u djelo. Postoji opravdana sumnja da se tu dogovara, mimo demokratske procedure, o budućim predsjednicima i ministarskim foteljama.

Zato je prije tri godine godine talijanski odvjetnik podnio protiv Bilderberg skupine kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u Rimu jer sumnja da je na sastanku te skupine u Švicarskoj 2011. godine, za predsjednika Vlade Italije bio nametnut Mario Monti. Osim toga, još se 2009. Etienne Davignon, koji je tada predsjedao konferencijom, pohvalio kako je stvaranje eura zapravo ideja Bilderberg grupe.

Da je sve dogovoreno na Biderberu i sprovedeno potvrdila je španjolska novinarka Cristina Martin Jiménez, koja je u intervjuu za dnevni list Que! rekla da je španjolski monarh bio prisiljen odreći se prijestolja, jer su tako odlučili članovi kluba Bilderberg koji su na prijestolju htjeli princa Felipea kojeg će lakše okružiti ekonomskim silama svoje kontroverzne institucije.

“Ono što oni žele je ulogu monarhije svesti na odnose s javnošću. Vršili su pritisak neko vrijeme i na tom sastanku su od kraljice Sofije tražili da kralj abdicira, jer je bilo krajnje vrijeme”, kaže Cristina Jiménez.

Zbog toga je iznimno važno pogledati dnevni red Bilderberg skupine koja se se ovoga puta sastaje, simbolično u Njemačkoj, u Dresdenu od u hotelu Taschenbeinpalais  od  9-12. lipnja. Bilderberg moćnike osigurava  preko 400 naoružanih vojnika.  Počasni gost je Henry Kissinger koji je izjavio: Svatko tko se usprotivi Novom svjetskom poretku je terorist!

Razgovori, dogovori i tijek čitavog sastanka čuva se u strogoj tajnosti, toliko o demokraciji. Šamarčinu demokraciji otkrivamo i kada vidimo da je jedna od načelnih tema o kojima će Bilderberg skupina raspravljati i predsjednički izbori u Americi??! Što skupina moćnika ima pričati o demokratskom procesu izbora predsjednika neke zemlje uopće? Neki američki mediji nagađaju da je riječ o dogovornom rušenju Donalda Trumpa koji bi slučajnom pobjedom pomrsio brojne planove ove elite, stoga je namještanje izbora jedna od ključnih tema.

>>>Mesić je imao tek dva posto podrške, a Rockefeller je već znao da je on novi predsjednik!

No, pogledajte teme o kojima će se  još govoriti

Geopolitičke okolnosti

 Kina

Europska unija i BrExit, imigranti i reforme

Situacija na Bliskom istoku

 Odnos s Rusijom

 Američki predsjednički izbori

 Cyber sigurnost, kontrola interneta

Pad srednje klase

Ono što je javnosti manje poznato je činjenica da je prije nekoliko godina, baš prije sastanka Biderberg,  na Tajlandu policija  uhvatila britanskog državljanina kojemu su u torbama pronađeni prženi fetalni leševi koji su još bili pozlaćeni zlatnim listićima. Iako je ove navode, s obzirom na enormnu tajnost družbe Bilderberg nemoguće provjeriti Alex Jones, urednik nezavisnog portala Infowars,  javno je optužio članove Bilderberga za konzumiranje i posjedovanje pozlaćenih ljudskih fetusa. “Svaki tjedan ih uhvate po jednog na granici kako dostavljaju male bebe zamotane u zlatnu foliju da bi ovi momci imali što za jesti. Dileri i šverceri redovito, kada budu uhvaćeni priznaju gdje to ide i tko je kupac tih fetusa. To je istina” glasno je rekao Jones.

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.