Dusko Jaramaz/PIXSELL

Otkrio da su čak i cjepiva zaražena supstancom koja uzrokuje rak!

Autor: Z. K.

Monsantov otrov koji izaziva rak pronađen u svemu, pa i u cjepivima!

Anthony Samsel, nezavisni istraživač iz New Hampshirea i jedan od vodećih svjetskih istraživača GMO-a, prikupio je veliki broj popularnih cjepiva te ih analizirao u više laboratorija u SAD-u na prisutnost glifosata.

Otkrio je, kako se sumnja, da su cjepiva su u velikoj mjeri zagađena Monsantovim herbicidom.

Istraživač Anthony Samsel izdao je pet revidiranih članaka o herbicidu glifosatu (aktivni sastojak u proizvodu Roundup Monsanto) a sada tvrdi da su  najčešće korištena cjepiva kontaminirana  herbicidom glifosatom, koji je u cjepiva ušao preko životinjskih nusprodukata, kao što su želatina, kazein, goveđi kazein, teleći serum ili pileći protein jajeta. Životinje, od kojih ti proizvodi dolaze su hranjene žitaricama koje su špricane glifosatom.

Samsel je uputio pismo Kongresu  u kojem upozorava da je glifosat pronašao u sljedećim cjepivima.
1. MMR
2. Varicella (vodene kozice)
3. Zostavax
4. Proquad (MMR, rubeola, varicella)
5. Fluzone Quad (cjepivo protiv gripe)
6. Hepatitis B (B Energix-B)

Glifosat uzrokuje rak

Naime, prije dvije godine podružnica (svjetske zdravstvene organizacije) WHO-a, Međunarodna agencija za istraživanje o karcinomu (IARC), navela je  kako je glifosat, aktivni sastojak Monsantovog herbicida Roundup, klasificiran kao kancerogen za ljude! No, osim u cjepivima glifosat se nalazi svugdje oko nas.

Naime, rezultati testova prisutnosti herbicida glifosata u ljudskom tijelu, koji su u organizaciji mreže Friends of the Earth Europe provedeni u 18 europskih zemalja, uključujući Hrvatsku, pokazali su šokantne rezultate. Rezultati spomenutih testiranja pokazuju da se tragovi glifosata nalaze u urinu 44 % testiranih volontera (iz 18 europskih zemalja).

U Hrvatskoj su, pak, tragovi glifosata pronađeni u urinu 4 od 10 testiranih volontera. Pri tome je važno naglasiti da je riječ o ljudima koji žive isključivo u gradovima daleko od herbicida i da se niti jedan od njih ne koristi herbicidima na svom poslu ili u slobodno vrijeme, pa možete zamisliti kakvo je stanje s ljudima koji žive izvan gradova u blizini polja i špricanih plantaža. Dakle, istraživanje provedeno još prošle godine, pokazalo je da taj, sada i potvrđeno kancerogeni toksin nalazi u tijelu velikog broja populacije i kao takav, uzročnik je mnogih malignih bolesti, ponajviše raka od kojeg prema statistikama Hrvati, kao i ostali narodi svijeta mahnito umiru.

Poznati imunolog- ‘Prepun sam glifosata’

Dr. Srečko Sladoljev hrvatski imunolog, koji je nedavno bolovao od neke teške bolesti na vijest o pronalasku kancerogenog glifosata u cjepivima u grupi – Roditelji koji ne žele cijepiti svoju djecu’ napisao je sljedeće: MONSANTOV kancerogeni herbicid glifosat koji se koristi za uzgoj GMO monokultura, vjerojatno ulazi u sastav cjepiva putem farmaceutske vode koja se koristi u njihovoj proizvodnji. O farmaceutskoj vodi ponešto znam. Tragajući za uzrocima koji su meni toliko oslabili imunitet i doveli me do ruba, obratio sam se vrhunskom toksikološkom institutu TOXIBA u Baselu gdje su dokazali povećane količine ovog korporativnog otrova u mom tijelu. Pitam se: ako sam ja, koji posebno pazim čime se hranim, zatrovan glifosatom u zemlji, kako se hvalimo, „slobodnoj od GMO-a“, što je s prosječnim ljudima koji malo ili nimalo ne razmišljaju o tome!?

>>>Pogledajte WAXXED – dokumentarac koji je zabranjen na festivalima a dokazuje povezanost cjepiva i autizma!

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.