Smije se jer vlada - Rothschild
Smije se jer vlada - Rothschild

ORBAN BUDI SVIJET: Jedini izbacili Rothschildove banke iz zemlje i spasili državu!

Autor: Z. K.

Spektakularna politika Viktora Orbana koja je zabranjena poslušnicima Novog svjetskog poretaka!

Sve dok Viktor Orban nije došao na Vlast u Mađarskoj, ta zemlja je kao i sve druge bila samo jedna u nizu kolonija globalne elite. Bila je u istom onom poslušničko – gojimskom kaosu u kakvom se sada nalazi Hrvatska. Za to malo mizerije novca koje su primali od ‘velikih’ bili su uvjetovani – ubijajte svoj narod i dobit ćete novac, uzimajte svom narodu i dobit ćete novac, rasprodajte svoju zemlju i sirovine i dobit ćete novac. Banke, u vlasništvu mini vrhuške kao jedini vladari svih država tlačile su i Mađarsku sve dok na Vlast nije došao čovjek čiji je politiku nemoguće nadmnašiti. On se suprotstavio svima i pokazao da se može! Njegova politika budi svijet i svi žele jednog Orbana na čelu svojih država ali ne ide? Naime, iako je europska politika Orbana proglasila diktatorom, i iako su ga htjeli diskreditirati na svim razinama u očima eu naroda (kako slučajno ne bi krenuli njegovim stopama), Mađarska iznenađuje cijeli svijet i ostvaruje spektakularne rezultate na svim područjima. Drastično su smanjili javni dug, BDP im bilježi nevjerojatan porast u odnosu na druge ‘dužničke’ zemlje Europe koje ovise o ucjenjivačkim pozajmicama bankarskih lobija, koji preko toga drže čitavo ljudstvo u svojoj mreži. Globalni napad elite na Orbana pokazao je zapravo koliko je velika ta demonska mreža oko politike i političara, oko čovjeka i pojedinca, oko države, jer oni ‘slobodu’ ne opraštaju.

No, Orban, kao pravo osvježenje svjetske politike čini nešto što se nitko ne usudi, a upravo njegova politika i upravo primjer njegove zemlje koja nezaustavljivo raste pred razjarenim očima demonizirane vrhuške, ono je što budi nadu u ovaj svijet! Nitko više ne može osporavati jednu od najbrže rastućih država Europe koja je to postigla u trenutku kada je iz svoje zemlje otjerala MMF.

Naime, te  2013. godine, Mađarska je započela proces izbacivanja Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), i složila da isplati MMF-ov paket pomoći u cijelosti kako bi oslobodili zemlju bankarskih kartela. Ljubazno sročenim pismom Gyorgya Matolcsya, šefa Mađarske središnja banke, zamolio je direktoricu MMF-a Christine Lagarde, da zatvori ured, jer nema više potrebe za njegovim održavanjem u Mađarskoj.

Nacionaliziran je privatni mirovinski fond kako bi se namaknulo sredstva za vraćanje inozemnih dugova.  Orban je također umjesto građane banke opteretio novim porezima čime je izazvao bijes EU, ali  tako je svojoj zemlji osigurao ekonomsku neovisnost. Zabranio je Orban i trgovanje derivatima ali je i uveden red u državne financije, reformiran je porezni sustav. Sustav obrazovanja je umjesto prilagodbi novog doba (koju primjerice zastupa Jokić) prilagodio isključivo potrebama vlastitog gospodarstva, a zdravstveni sustav je posve centraliziran. Orban je na ovaj način privukao investitore i dobio rast veći od 4 posto na kojemu mu svi zavide!

Premijer Viktor Orban je bio oštar prema mjerama štednje i dokazao da zemlja može sama nastaviti dalje.  Otplaćivanje kredita prije roka je značilo da je Mađarska spasila 11,7 milijuna eura vrijedne kamatne troškove. Mnogi tvrde da je MMF u vlasništvu Rothschild grupe, najveće bankarske grupe u svijetu, i ima svoje prste u gotovo svim središnjim državnim bankama u svijetu. To znači da ne samo da zarađuju profit od lihvarskih kamatnih stopa na nesreću srušenih gospodarstava, oni doslovno posjeduju Vlade i ljude iz vlasti. Orban je to znao i rekao DOSTA stranim bankarima i ubojicama naroda! Zato oni sada rastu! A Hrvatska? Hrvatska i dalje ne shvaća da ovisnost nije sloboda, da ovisnost nije suverenitet te da na Vlast u Hrvatskoj dolaze isključivo poslušnici Novog svjetskog poretka, istog onog kojeg je Orban zgazio, na zeprepaštenje cijelog svijeta!

Što je to Orban znao a da ‘naši’ ne smiju znati i govoriti, čitajte u nastavku!

>>>OTKRIVENA TAJNA DUŽNIČKOG ROPSTVA: ‘Bivši ‘bankar’ svjedoči; Bio sam plaćen da ‘uništim’ države i podložim ih svjetskoj imperiji!’

 

Autor: Z. K.

ZADNJE VIJESTI