O OVOME SE ŠUTI Hrvatske škole upozoravaju djecu da su im roditelji pedofili i zlostavljači?!

Autor: Z. K.

Facebook objava Krešimira Miletića podigla je burnu raspravu. Tko financira ovakvu indoktrinaciju djece protiv vlastitih roditelja!

Krešimir Miletić, predsjednik Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac na svom Facebooku upozorio je javnost na zastrašujuću edukaciju financiranu od strane Europske unije (ili prije Sorosa) u kojoj se malenoj djeci ide posvijestiti da se trebaju bojati roditelja jer je moguće da su pedofili ili zlostavljači djece?

Koliko je to zapravo zastrašujuće i alarmantno vidljivo je iz njegova statusa kojeg prenosimo u cijelosti:

I tak su došli ‘stručnjaci’ u školu u koju idu moji klinci predstaviti program jedne udruge u kojima bi se klinci trebali educirati kako da se suprotstave ‘poznatom napadaču’, u kontekstu seksualnog uznemiravanja, zlostavljanja i sl.
I neka učiteljica je tako pokrenula ppt prezentaciju na kojoj je u prvom slajdu prikazala kako je 1 od 5 djece bilo žrtva seksualnog uznemiravanja ili zlostavljanja. ‘Dostupni podaci govore da je oko 1 od 5 djece u Europi žrtva nekog oblika spolnog nasilja. Procjenjuje se da je u 70 do 85% slučajeva počinitelj netko koga žrtva pozna. Spolno nasilje može imati mnoge oblike: incest i seksualno zlostavljanje, pornografija, prostitucija, trgovina ljudima, podmićivanje.’
I tu sam ja zamolio tu učiteljicu da malo stane, dok se mi nazočni roditelji ne dogovorimo.
‘Ne razumijem, što se imate dogovoriti?’, reče ona iznenađeno.
‘Pa da se, znate, dogovorimo kojih 20% od nas ovdje nazočnih roditelja smo seksualni zlostavljači, trgovci ljudima, pedofili i kojih 20% prakticira incest.’, odgovorio sam mirno.
‘Pa kako to mislite, tata???’, uzbuđeno je uskliknula.
‘Pa eto, tako. Vi ste došli ovdje nama s tvrdnjom da je 1 od 5 djece u ovoj školi ili u našem razredu bilo žrtva incesta, seksualnog zlostavljanja, trgovine ljudima ili podmićivanja. Pa Vas ja ljubezno molim da nam date vremena da se dogovorimo kojih 20% od nas ovdje nazočnih smo pedofili, prakticiramo incest ili trgujemo ljudima.’
‘Ali tata, to se naravno ne odnosi na vas roditelje ove škole.’, uzbuđeno je nastavila učiteljica.
‘Pa zašto ste onda uopće došli?’, pitao sam. ‘Ako roditelji ove škole seksualno ne uznemiravaju svoju djecu, nisu pedofili, ne trguju ljudima, zašto ste došli našu djecu učiti kako da se brane od ‘poznatog napadača’, odnosno nas roditelja?’
‘Ali tata, to je znate kampanja koju je iniciralo Vijeće Europe. Mi smo ovdje da to provedemo u ovoj školi.’
‘Ali gospođo, mene ne zanima tko je ovo inicirao, već me zanima zašto ste došli učiti našu djecu kako da se brane od poznatih napadača, tj. svojih vlastitih roditelja. Da li vi mislite da smo mi agresori na vlastitu djecu? Ja ne želim da moje dijete bude na tom programu.’
‘Ali tata, što biste vi zapravo željeli?’
‘Hvala Vam na pitanju. Ja želim da ostavite moju djecu na miru, da ostavite moju djecu da budu – djeca. Želim da nitko kroz obrazovni sustav ne usađuje djeci ideje da su roditelji neprijatelji svoje djece.’
‘U redu, tata. Nema problema. Vaša djeca ne trebaju ići na te radionice.’
‘I još nešto.’
‘Recite tata.’
‘Prestanite me zvati ‘tata’. Tako me jedino mogu zvati moja djeca.’ – napisao je Miletić i pokrenuo burnu raspravu zbog razliučitih mišljenja. Neki naime smatraju da djecu treba upozoriti na zlostavljaće u obitelji, dok neki roditelji smatraju da se na taj način  djecu okreće protiv roditelja. 

Bilo kako bilo, ova priča neodoljivo podsjeća na ispovijest Irine Berset koja je progovorila o školovanju u Norveškoj koje je po njenom iskustvu usmjereno upravo na to – okrenuti djecu protiv roditelja pa naposljetku i oduzeti djecu tim istim roditeljima.

-Moj stariji sin je išao u Rusiji u običnu školu. Zato je on u Norveškoj bio čudo od djeteta. Do 7. razreda ništa nije učio – tamo nije potrebno učiti.  U školama vise obavijesti: “Ako te roditelji tjeraju da učiš – pozovi nas. Pomoći ćemo ti da se oslobodiš takvih roditelja”.
Jedini način da vježbam pamćenje sa sinom bio je klavir. Govorila sam mu: “Samo reci negdje da imaš tako zahtjevnu mamu …”, pričala je Irina Bereset kojoj su u Norveškoj naposljetku oduzeli djecu, jer se previše ‘petljala’ u život svoje djece.

Mučno svjedočanstvo ove Ruskinje koja je progovorila o zastrašujućem odnosu sustava prema obiteljima koji se malim koracima implementira i u hrvatskim školama čitajte OVDJE.

Još jedna priča o Norveškoj – djeca oduzeta jer su odgajana u vjeri

Autor: Z. K.