commons.wikimedia.org

NAJMORBIDNIJA ZRAČNA LUKA U POVIJESTI! Masonski murali najavljuju biološku apokalipsu, ratove, glad…? (FOTO)

Autor: I.Galešić/RationalWiki

Ono što najviše intrigira u toj zračnoj luci su murali na zidovima. Neobični, bizarni i zastrašujući murali. Teoretičari zavjera nagađaju kako su ti murali naručeni od strane masona te da sadrže opis budućih događaja, ratova i osnivanja jedne svjetske vlade.

Postoji teorija da denverska zračna luka krije najveći tajni podzemni bunker na svijetu koji su izgradila tajna društva, ne bi li se zaštitila u slučaju svjetske katastrofe. Sama luka krije mistično znakovlje koje je često dio istraživanja teoretičara zavjera.
Zračna luka u Denveru otvorena je 1995. godine. Gradnja je započela 1989. godine, nakon što su građani dali svoju suglasnost za taj veliki skupocjeni projekt. Prostire se na ogromnih 35 tisuća hektara, i premda je najveća američka zračna luka, nije nešto prometna, prema podacima iz 2011. godine, bila je tek 11. najprometnija luka na svijetu. Prije ove zračne luke, već je postojala zračna luka u Denveru, Stapleton. Više nije u upotrebi i razmontirana je nakon izgradnje ove zračne luke. Izgradnja nove zračne luke je koštala 4,8 milijardi američkih dolara.

Jedna od mnogih neobičnih činjenica vezanih uz ovu luku je i ta da je baš u Denveru sagrađena najveća zračna luka u SAD-u, koji je za Amerikance nešto poput provincije, jer postoje američki gradovi s puno većim prometom.

Gradnja sadašnje kontroverzne zračne luke bila je dosta problematična. Svaki dio luke izgradila je druga tvrtka. Čak 400 različitih graditelja i više od 1000 podizvođača sudjelovalo je u njezinoj izgradnji. Pet velikih zgrada luke nakon dovršetka su proglašene “neispravnim”, zakopane su, a na njima je izgrađena sadašnja zračna luka. Navodno se u tim “neispravnim” dijelovima sada skrivena podzemna baza – tko će ga znati.

Bivši dužnosnik Vlade SAD-a Phil Schneider, koji više nije među živima, a koji je inače “odavao” tajne o izvanzemaljcima, tvrdio je da se ispod zračne luke nalazi sklop podzemnih baza te da je izmjereno visoko elektromagnetsko zračenje, koje je i sam osjetio u podzemnim tunelima.
Još jedna stvar intrigira teoretičare zavjera, a to su masonski simboli na glavnom ulazu, na spomen ploči, s posvetom dvojici lokalnih masona. Spomen ploču podigla je organizacija “New World Airport Commission”. Privlači pažnju zbog sličnosti s nazivom “Novi Svjetski Poredak”. Unutar spomenika nalazi se vremenska kapsula nepoznatoga sadržaja, koja je zapečaćena tijekom posvete zračne luke, a predviđeno je, da se otvori 2094. godine.

7768e37746d1530e08b5d21eb8509782

Ta organizacija naručila je i ogromni kip plavog propetog mustanga, s jarkim crvenim očima koje svijetle u mraku, da ga postave ispred zračne luke. Autor kipar Luis Jimenez poginuo je prilikom izrade kipa, kada je dio kipa pao na njega.

8RrtVoz

Još jedna uznemirujuća skulptura nalazi se u toj zračnoj luci. Skulptura koja predstavlja egipatskog boga Anubisa, koji je simbol smrti i zagrobnog života – stvarno neprimjereno zračnoj luci.

Anubis-the-Egyptian-god-of-the-Dead

Unutar zračne luke, nalaze se skulpture vodoriga ili gargojlija. To su mitološke zvijeri nalik na zmajeve ili demone, koje su se nalazile kao skulpture na vrhovima gotičkih katedrala i palača, zbog tjeranja zlih duhova.

denver-gargoyles-airport-002

Na podu zračne luke nalazi se slika crnog sunca, kako kruži oko običnog sunca. Crno sunce je simbol okultnog značenja.

No, ono što najviše intrigira u toj zračnoj luci su murali na zidovima. Neobični, bizarni i zastrašujući murali. Teoretičari zavjera nagađaju kako su ti murali naručeni od strane masona te da sadrže opis budućih događaja, ratova i osnivanja jedne svjetske vlade. Murali opisuju neku vrst biološke apokalipse te ponovno “uskrnuće” svijeta na slabije naseljenoj Zemlji u kojoj nema nasilja niti oružja.
Prikazuju teme poput gladi, smrti, ubijanja i nasilja. U muralu koji nosi naziv “Rat” prikazana je stravična figura s gas-maskom u uniformi, koja nalikuje nacističkoj opravi, s golubicom koja bježi ispred ogromne sablje.

 

Oko središnje figure nalaze se majke koje oplakuju mrtvu djecu, dok se pod nogama središnje figure nalaze djeca koja su već umrla ili još umiru okružena minijaturnim lijesovima.

 

Mural “Global Hiroshima” prikazuje katastrofu, nevine žrtve i izumiranje životinjskih vrsta. Na muralu “Mir”, djeca svijeta predaju oružje njemačkome dječaku koji ih pretvara u oruđe. Na tom vrlo detaljnom muralu, nalazi se i hrvatska zastava uz slovensku i staru BiH zastavu s ljiljanima, a djeca su obučena u narodne nošnje. Na muralu “Zemlja starosjedioca” prikazana je indijanska božica Zemlje, ali Indijanci su se ogradili od ovoga murala i nisu u njemu prepoznali ništa od svoje kulture. Dio drugoga murala prikazuje katastrofu, a djevojčica drži komad ploče na kojoj je natpis s mayanskog kalendara o propasti svijeta 21. prosinca 2012., što se nije dogodilo. Na dva murala nalazi se Quetzalcoatl, pernato zmijoliko božanstvo antičke srednjoameričke kulture. Na jednom muralu nalazi se pismo djevojčice iz Drugog svjetskog rata. Posljednji mural sadrži prizor sličan rajskom vrtu.

 

Autor murala Leo Tanguma kazao je da murali pod nazivom “U miru i harmoniji s prirodom” i “Djeca svijeta sanjaju mir” prikazuju ljudsko uništavanje okoliša i genocid, nakon čega će čovječanstvo izliječiti prirodu i živjeti u miru i harmoniji s prirodom.

Autor: I.Galešić/RationalWiki
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.