Novinar

Masonska oligarhija izabrala Hillary Clinton, Soroš kontrolira glasovanje a svi šute!

Autor: Z. K.

Iza glasačkog sustava u SAD-u stoji Geroge Soros!

Bivši pomoćnik ekonomske politike i jedan od najpoznatijih ekonomskih analitičara u Sjedinjenim američkim državama Paul Craig Roberts upozorio je američku javnost na prijevaru koja će uslijediti na izborima. Tako je izjavio da je masonska oligarhija već izabrala Hillary Clinton  kao novog predsjednika Sjedinjenih Država.

‘Zato su njezini suradnici već počeli zalaziti u kabinete Bijele kuće, a budući da se to događa prije nego što su predsjednički izbori održani – to je signal da će sami izbori biti krivotvoreni’, rekao je Robertas i dodao: ‘Donald Trump je izjavio da neće priznati rezultate izbora ako budu krivotvoreni. Novinari su se odmah obrušili na njega, optužujući ga da ‘diskreditira američku demokraciju’, da ‘narušava američke tradicije’ i da će krenuti ‘protiv volje naroda’.

Međutim, upozorava Roberts,  u suštini je krivotvorenje izbornih rezultata ‘američka tradicija’. Izbori se u SAD falsificiraju na državnoj, federalnoj i lokalnoj razini, upozorava Robert koji također skreće pažnju na činjenicu da se iza čitavog sustava glasovanja u Americi nalazi ni manje ni više nego George Soros.

Naime, tvrtka koja je odgovorna za izradu glasačkih strojeva povezana duboko je povezana s financijama Georgea Sorosa, a  istu tehnologiju koju uvodi SAD netom pred predsjedničkih izbora, Soros je nametnuo u Venezzueli koja sada nakon izbora dolazi u stanje apsolutne propasti!

Riječ je o kaosu kojeg nije bilo desetljećima.

Naime, šesnaest saveznih država ima ‘čast’ preuzimanja ovih strojeva, a riječ je državama – Arizona, Colorado, Florida, Michigan, Nevada, Pensilvanija, Virginia, Kalifornija, District of Columbia, Illinois, Louisiana, Missouri, New Jersey, Oregon, Washington i Wisconsin. Ista tvrtka ordinira već od 2008. godine i na vlastitim web stranicama se hvali ‘sudjelovanjem u izbornom procesu s 35 milijuna glasova’.

Zanimljivo, kao primjer uspješnog procesa navode Venezzuelu i tamošnje izbore, iako su isti najfrapantniji primjer učestalih prevara i obrata. Predsjedavajući uprave Smartmatica je Lord Mark Malloch-Brown, član britanske Kuće Lordova i uprave ‘Otvorenog društva’, najznačajnijeg trusta mozgova Georgea Sorosa.

Bivši je zamjenik ravnatelja Soroševog ‘Investicijskog fonda’, a bio je i šef osoblja Kofija Annana u UN-u, te potpredsjednik Svjetske banke i član kabineta Gordona Browna. Nevjerojatan sukob interesa može se pronaći i u činjenici da je preko Sorosa radio kao savjetnik tvrtki Billa i Hillary Clinton, a njegova zaposlenica Mandy Grunwald sudjelovao je u Clintonovoj predsjedničkoj kampanji 1992. godine.

No, o tome svi šute!

Naime, najjače se bitke za ljudske duše vode naravno pri vrhu svijeta, u zemljama koje upravljaju milijardama ljudi, u zemljama u kojima su ‘plodovi’ (ne)vjere slađi, zemljama koje u svojim rukama imaju druge zemlje, druge ljude, u zemljama koje Isus naziva ‘vlastodršci’ kao one koji su dobili vlast. U obiteljima koje vladaju tim zemljama. Jeste li uopće razmišljali tko su ti gremiji koje Šeks spominje? Tko to donosi odluke za naše izvršitelje. Jeste li znali da naša banka uopće nije naša i da se sve odluke za hrvatski narod donose u mračnim sobičcima briselskog podzemlja?

Pa upravo zato dva briselska lutka više od mjesec pregovorima zabavljaju narod ne donoseći odluke i pritom ga dijele do – krvi i mesa.
Kao kulinarski program koji nas treba odvojiti od stvarnosti tako da nikada ne saznamo koliko je zapravo važno moliti za sve kršćane u Americi ali i u svijetu u ovom trenutku.
Jer ono što se odvija tamo, odvija se na kontinentu koji će nas uskoro uposliti, kako to već ide u tvornicama mesa, i uvesti nas u svoj Treći svjetski rat na čijoj će se krvi iznjedriti Novi svjetski poredak, kako ga nazivaju proroci, biblijski znanci, mistici i pjesnici, ovog znakovitog doba.
Zato je i bitno u svemu ovome u ključnim zemljama, zatomiti Krista, kako u Hrvatskoj tako i u Americi o čijem predsjedniku ovisi i naša budućnost! Zato je važno na čelo postaviti Hillary, otvorenu sotonisticu koja će svom Bogu podrediti svijet! Pa neka počne…

 

Autor: Z. K.

ZADNJE VIJESTI