Screenshoot/Youtube
Screenshoot/Youtube

MASONI OTVORILI TUNEL SV. GOTHARDA UZ SVEČANI PROGRAM

Autor: Kornelija Pejčinović

Iluminati su objavili svoj scenarija za nadolazeće vrijeme u programu svečanog otvorenja tunela sv. Gottharda najdužeg tunela na svijetu.

U CERN-u u Švicarskoj, gdje se nalazi najveći akcelerator na svijetu za istraživanje čestica i svemira, znanstvenici su se zaigrali i kako jedna od njih u svom prilogu na YouTube kaže: “Učinili smo nešto što nismo smjeli.“

Što su to učinili fizičari u CERN-u što nisu smjeli?

Otvorili su jednu novu dimenziju – put u provaliju – u pakao. Da to nije farsa ni novinarska patka evo dokaza:

Svećano otvorenje tunela sv. Gottharda koji se nalazi nedaleko od CERN-a dogodilo se 1. 06. 2016. i 600 uzvanika, svjetskih odličnika, je došlo na svečanost. 666

Među uzvanicima su se nalazili: predsjednik švicarske vlade, Angela Merkel, Francois Hollande i Matteo Renzi.

Ono što možemo nazvati strašnim, je dugački i mučni program koji je trebao uveličati svečanost, a svakomu tko ga je pogledao, osim Angele Merkel koja je bila ushićena i pridruženih joj predsjednika, a vjerojatno i uzvanika, svečani program je izazvao led u žilama.

Igra koja je započela u CERN-u nastavila se u tunelu sv. Gottharda u kojem su bile tribine na kojima su sjedili uzvanici i promatrali program koji nam se događa i koji se ima dovršiti prema njihovom scenariju u kratkom vremenu.

U oskudnom svjetlu, u tunelu, a pakao na zemlji je u pitanju, svećanost otvara starinska kočija s 5 bijelih konja. Broj 5 je oznaka za petokraku zvijezdu, babilonski sotonistički simbol, koji u daljnjoj predstavi najavljuje Bafometa – sotonu, kao glavni lik. Nakon prolaza kočije nastupa gotovo vojna formacija radnika, recimo, naroda, u naranđastim radničkim uniformama i stupa kontroliranim korakom.

Cijela ta vojska ima lica zombija, bezizražajna i s gestima i koracima koji su plod dresure. Nakon njih dolazi vagon na kojemu se nalaze isti takvi ljudi, radnici, narod, zombiji koji su osuđeni na giljotinu. Kada shvate da im je kraj pokušavaju pobjeći, ali bezuspješno.

Nakon toga dolazi drugi ogromni dugački otvoreni vagon na kojemu se nalazi Bafomet – sotona i demoni. Oni skaču s vagona i počinju divljati, a Bafomet počinje skakati kao pravi gospodar koji svime upravlja. Nakon ovoga ulazi dugački vagon na kojemu su obnaženi muško-ženski zombiji koji predstavljaju bića iz koncentracijskog logora prisiljenih na nastrane seksualne igre, naravno homo – lezbo.

Sa svoda lebdi pali anđeo-hermafrodit koji ih potiče na erotske igre. Demoni se po spuštenim konopima penju u nebo. Dok vagon prolazi po tlu se valjaju demoni i vrište zajedno sa Bafometom, a ispred njih se valja po zemlji duh sveti obućen u bijelo. Kad je vagon ostavio prazan prostor ulaze kamioneti na kojima su različite grupe ljudi.

Na jednom od njih je papa s dvije časne sestre. Na kamionetima se nalaze različiti ljudi, žene i vrlo mladi dječak. Pri prolazu se odrubljuju glave, a i crvena boja koja se projicira na unutrašnjost tunela asocira na krv, na krvne žrtve. Jednoj ženi skidaju glavu, a onda joj stavljaju drugu. To je ona bludnica koja jaše na zvjeri iz Apokalipske. Nakon sotonskog urlanja i meteža drugi dio predstave se odvija na otvorenom pred ulazom u tunel. Na ekranu se vidi Kristovo lice koje Bafomet prekriva svojim i preko Kristovog lica prelaze egipatski skarabeji koji su sotonski simbol. Zombiji se ponovo pojavljuju i svlače, erotski divljaju, povlače se i preoblače se u mladenke i muškarce pod velom, asocira se na Kristu posvećene časne sestre i monahe koje počinju progoniti demoni i napastovati Bafomet. Na kraju Krist umire a Bafomet uskrsava i 11 apostola se klanja Bafometu. Jedna židovka pjeva pjesmu kojoj sami odredite narav, a uz nju pjeva i druga žena-gojim.

Tu su još igre sa satom i vremenom u kojem se svi dolaze pokloniti Bafometu, sotoni. Simboli su brojni, biblijski i asociraju na kraj vremena u kojem ne pobjeđuje Krist nego sotona. Ali evo vam linkova koje pregledajte i zamislite se! Mnogo je prikaza na YouTube-u. Mnoge smo pregledali dok nismo uspjeli pojmiti smisao i moći ispričati priču.

Bit će vam potpuno jasno tko kreira nove školske programe sa nasilnom seksualizacijom i nastranosima mladih, budućih robova, donošenja zakona dozvole općenja sa životinjama. Bit će vam potpuno jasno da gay parade i svo brisanje kulturne prošlosti dolazi od nekih sotonskih „elita“ s kojim doista pristojan čovjek ne bi želio biti ni u društvu ni u istom prostoru. Dobro razmislite u čijim se rukama nalazimo! Dobro razmislite hoćete li se prepustiti da vam unište sadašnjost, prošlost i budućnost! Dobro zamislite što ćete pitati one koji će se kandidirati za predstavnike naroda u Hrvatskom Državnom Saboru! Hoće li se vaši, naši, izabranici biti u stanju nositi s tim „elitama“? Hoće li to biti one rulje što pred vladinom zgradom reže na kurikularnu reformu ili će to bit reforma u kulturnoj i povijesnoj tradiciji hrvatskog naroda?

U ovoj igri pomračene svijesti na kraju vremena od koje je Angela Merkel pala u zanos, prepoznajte tko su vam prijatelji, a tko neprijatelji. Nama Hrvatima je jedino Bog prijatelj. Bog i Hrvati.

Autor: Kornelija Pejčinović

ZADNJE VIJESTI