Novinar

KAOS NA ULICAMA BEČA KOJI SE POKUŠAO SAKRITI Video vjerskog divljanja imigranata skinut nakon milijun pogleda, ponovno dostupan!

Autor: Z. K.

I dok se neredi, kaos, vjerska mržnja širi prema građanima Europe, institucije i službe čine sve kako bi zataškale pravo stanje stvari! Zašto? Kaos je cilj!

Građani u glavnom gradu Austrije nije mogao vjerovati svojim očima kad su vidjeli imigranta u kako se čini – ekstremnom vjerskom bunilu. Video je na Facebooku objavila djevojka Betul Arslan prije nekoliko dana uz riječi: ‘Ovo se upravo dogodilo! U 10. okrugu Absberggasse. Nisam rasist, ni mrzitelj izbjeglica! Ne bih željela ovdje izložiti nikoga! Video bi trebao predstavljati cijelu tu dramu o izbjeglicama i njihovim problemima! Kako ih itko može slušati pažljivo i razumjeti njegovu psihu!’, napisala je Betul. Video je samo nakon 4 sata od objave imao preko 30 tisuća shareova i preko milijun pogleda. Nakon toga je samo nestao sa Facebooka, pa ga je ponovno objavio Infowars. U videu se čuje kako imigrant izvikuje ime Vladimira Putina i nakon toga ‘Allahu Akbar’ dok se baca pod tramvaj, baca se na automobile i penje se na tramvaj dovodeći se u opasnost da ga ubije struja.

Građani Beča su šokirano promatrali i nitko od građana ga nije mogao smiriti. Pogledajte video:

Autor: Z. K.