Hrvatska osudila Georgea Soroša! On uzvratio udarac moblizacijom ‘pe*era’?

Autor: Z. K.

Neke su stvari jednostavno znakovite, recite nam svoje mišljenje!

Prije nego vam prenesemo sadržaj povijesne presude Georgeu Sorošu koju su u ime hrvatskog naroda donijeli članovi Hrvatskog etičkog sudišta u subotu 11. veljeće, a koju masovni mediji u Hrvatskoj nisu ni spomenuli, moramo primijetiti da je upravo nakon te presude navečer navodno izvršen napad suzavcem na LGBTQKLIY…. zajednicu, nakon čega je ova manjinska zajednica ‘seksualaca’ optužila cijeli hrvatski narod za diskriminaciju te su svojom apsolutno neprovjerenom i neargumentiranom osudom zasjali na svim naslovnicama soroševskih medija u Hrvata i nisu se s nje skidali puna dva dana. Iako nije  dokazano da je u pitanju LGBTQXYKLY party, niti je dokazano da je napad bio usmjeren na homoseksualce, niti je dokazano da je to napravio Hrvat, niti je dokazano da je taj suzavac bio ‘mržnja’ prema njima a ne recimo prema vlasnicima kluba, niti je dokazano da to možda nije bacio neki pe*er (tako se sami nazivaju) jer ga je ostavio dečko, ali je posve jasno da se radi o brzoj reakciji, mobilizaciji i nevjerojatnoj osudi hrvatskog naroda od strane udruga koje u Hrvatskoj potiče, financira i okuplja upravo George Soros.

Ne možemo se naime oteti dojmu da je upravo ovaj napad potpuno nebitne manjine na koju više nitko ne obraća pažnju a kamoli ih diskriminira, zapravo bio odgovor Georgea Sorosa i njegovih izdanaka na povijesnu presudu hrvatskog naroda koji ga je po uzoru na mnoge svijesne zemlje osudio kao rušitelja hrvatskog naroda iznutra.

Osudu HNES-a koja je donesena netom prije nego su pederi mobilizirani prenosimo u cijelosti:

1. George Soros je špekulant, veliki burzovni mešetar, pokrovitelj proliberalnih udruga u postkomunističkim zemljama Istočne Europe; utemeljitelj tzv. Otvorenog društva prema filozofu Carl Popperu, djeluje u više od 50 zemalja. Utemeljio je svoje Otvoreno društvo tobože sa svrhom „sakupljanja i raspodjelu humanitarne pomoći“. Ustvari, radilo se o tome da su počeli unositi nelegalno veće količine novca i financirali udruge, medije i pojedince protiv suverenih država; pomaže tzv. obiteljske udruge, gay pokret i vodi kampanju za građanski preodgoj; protiv je suvereniteta pojedinih zemalja;prezire pobornike nacionalnog i vjerničkog identiteta. Takvo rušiteljsko djelovanje dugo je održavano u mnogim zemljama, ali je u novije vrijeme došlo do promjena.
Rusko državno tužilaštvo utvrdilo je 2015. da Sorošev Fond otvorenog društva nije poželjan u Rusiji, jer predstavlja „ prijetnju nacionalnoj sigurnosti i ustavnom poretku Rusije“. Osudili su kao nepoželjne i sve međunarodne nevladine organizacije. Spominju da je to „meka agresija“ i da više neće trpjeti financiranje civilnih udruga od stranih zemalja.
Poznat je primjer Slovačke, u kojoj je Soros preko svojih agenata uspio srušiti vladu predsjednika Mećara. Protiv Sorosa je Mađarska: Orban je izbacio i sve Soroševe nevladine organizacije iz države,smatraju da te nevladine udruge „služe globalnim kapitalistima i traže političku korektnost na račun nacionalnih interesa“.. Novi američki predsjednik Donald Trump optužio je milijardera Sorosa da je dio „globalne strukture moći koja je odgovorna za ekonomske odluke koje pljačkaju radničku klasu, otimaju bogatstva od vlastite zemlje i stavljaju novac u džepove nekakvih velikih korporacija i političkih subjekata.“. On je posijao kaos u Armeniji i Maleziji, borio se za legalizacije pobačaja u Poljskoj i Irskoj. Makedonija traži da se onemogući seubverzivno djelovanje Georga Sorosa. Slično najavljuje Srbija.Ovih je dana Soros izavio kako će Kina preuzeti vodstvo nad njegovim Novim svjetskim poretkom.

Donald Trump je nedavno donio uredbu o zabrani lobiranja za strane države koji dobijaju službenu etiketu „strani agent.“

2. U Hrvatskoj je Soroš nazočan od 1993.godine kada je ovdje osnovao svoje Otvoreno društvo sa izjavom da je važno „proučavati načine da se postojeći sistem probije kako bi bilo moguće djelovati iznutra.“ Rekao je da mu je cilj srušiti „diktaturu Franje Tuđmana!“ S godinama je utemeljeno više udruga tzv.civilnog društva odnosno nevladinih udruga. Od 1400 udruga prijavljenih u Hrvatskoj, najjače su nastupali protiv suvereniteta Hrvatske: Hrvatsko otvoreno društvo, Hrvatski helsinški odbor, Hrvatski pravni centar, Centar za mirovne studije, GONG, B,A.B.E., Rekom,, Platforma 112, Doumenta, koju je HNES u osobi njene čelnice Vesne Teršelič etički osudili za veleizdaju. Među donatorima su pored Soroševa Otvorenog društva, prema nkjihovim podacima: Ministarstvo kulture RH, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ured za ljudska prava Vlade RH, Ured za udruge Vlade RH. Podsjećamo da je među financijerima Teršeličke i Pusića, veliki iznos financijske pomoći dala Vesni Pusić iz proračuna RH za njihovu djelatnost. Na strami Soroša bili su. Stipe Mesić, koji mu je udijelio odlikovanje Reda Kneza Branimira i Ivo Josipović, koji je Sorošu hodočastio u New York.
U zaključku možemo reći da je potrebno sljedeće:
1. Zabraniti rad Georga Soroša i njegovih organizacija iu Hrvatskoj i proglasiti Georga Sorosa nepoželjnom osobom u Hrvatskoj (personae non grata)
2. Trebamo preispitati financiranje udruga civilnog društva u Hrvatskoj,i staviti pod strogu kontrolu sve financijske oblike pomoći koje dolaze iz inozemstva

3. Predlažemo Vladi RH i Hrvatskom Saboru da se donese zakon o nadzoru financiranja nevladinih udruga, uz zabranu financiranja iz inozemstva ako služe subverzivnim svrhama protiv suvereniteta i interesaHrvatske.

4.Na sjednici je posebno nadlašeno da treba:osuditi postupke mržnje na Hrvatsku posebno u medijima, onemogućiti provedbu Memoranduna II SANU kojim se nastoji destabilizirati Hrvatsku,, zaštititi dostojanstvo vrhovnih vlasti, Crkve i vrijednosti u Hrvatskoj, osuditi korupciju u Hrvatskoj, na primjeru HAVCa, zaštititi naše građane pred sudom u Haagu .

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.