HRVATI, SPRIJEČITE IH! SDP-ovi saborski zastupnici žele ugnijezditi Georgea Sorosa u domovinu!

Autor: dnevno.hr

Ovo je vrlo važno! Ne dopustite saborskim zastupnicima da kontorliraju i manipuliraju hrvatskim narodom u tajnosti

Organizacija Citizengo.org pokrenula je veliku peticiju za spriječavanje Georgea Sorosa da zavlada Hrvatskom! Napominju da nakon što je Mađarska početkom travnja po ubrzanom postupku izglasala zakon koji bi mogao dovesti do zatvaranja Sveučilišta Srednje Europe (CEU), koje je 1991. u Budimpešti osnovao američki milijarder George Soros, zastupnik SDP-a Domagoj Hajduković pozvao je vladu RH na “udomljavanje” Sorosevog sveučilišta, za što je skupio 55 potpisa saborskih zastupnika SDP-a, HNS-a, HSS-a, SDSS-a, Živog zida, Mosta te manjinskih i nezavisnih zastupnika:

„Mi niže potpisane zastupnice i zastupnici Hrvatskog sabora pozivamo Vas i Vladu Republike Hrvatske kojoj predsjedate da Upravi ovog Sveučilišta uputite poziv da dođe u Hrvatsku i ponudite im svu potrebnu suradnju. Vjerujemo kako bi jedna visokoobrazovna institucija ovog profila i reputacije bila izuzetan dobitak za našu Domovinu”

Sve ovo odvija se ubiti u tajnosti i daleko od medijske pompe!

Soros je u Hrvatskoj već prisutan preko brojnih, uvijek istih, “nevladinih udruga” koje samostalno ili udružene kroz raznorazne “inicijative” ili “platforme” poput Platforme 112 ili inicijative GOOD promoviraju Soroseve zamisli. Članice GOOD koordinacije su: RODA, Forum za slobodu odgoja, Centar za mirovne studije, GONG, Hrvatsko debatno društvo i Udruga roditelja Korak po korak. Potvrda financiranja spomenutih udruga, ali i drugih udruga uključenih u Platformu 112, su njihova izvješća, pa tako primjerice GONG, kao i Centar za mirovne studije u svojim izvještajima navodi kako ih financira Soros.

Zanimljivo je kako su te iste udruge, uz prosvjed protiv ministra Šustara koji je nastojao usmjeriti rad Radne skupine za cjelovitu kurikulnu reformu prema izradi kvalitetnije reforme obrazovnog sustava lišene bilo kakve ideologije, kao članice Platforme 112 organizirale i bezuspješno provodile kampanju protiv braka kao zajednice muškarca i žene. Uz navedeno, provele su još niz aktivnosti usmjerenih na destabilizaciju države i njezine vlasti (osim SDP-a), ali i samog društva kroz prosvjede protiv vlada, napade na ministre, nametanje ideološkog građanskog odgoja, kreiranje „kulturnih“ sadržaja kojima se vrijeđaju i napadaju pojedine grupacije koji ne djeluju u skladu s njihovim sustavom „vrijednosti“ i sl..

Sorosevo uplitanje u druge države

Druge države su također izložene Sorosevom miješanju kroz nevladnine organizacije financirane od njegove strane. Primjerice, u kolovozu prošle godine, izvješće koje je izašlo u javnost otkrilo je kako Sorosevo „Otvoreno društvo“ strateški financira nevladnine organizacije u Irskoj s namjerom rušenja zakona koje štite ljudski život od začeća, a s obzirom na moguće posljedice uspjeha, takav napad može izazvati lančanu reakciju u drugim, po njemu „konzervativnim“ ili katoličkim, državama u svrhu ukidanja zakona koji zabranjuju ili znatno otežavaju pobačaj. Preciznije, u izvješću stoji: “s jednim od najrestriktivnijih zakona o pobačaju u svijetu, pobjeda tamo [Irska] mogla bi snažno utjecati na druge katoličke zemlje u Europi, kao što je Poljska, i pružiti toliko potrebne dokaze da je promjena moguća, čak i u vrlo konzervativnim mjestima” i “za ublažavanje i okretanje zakona o pravima nerođene djece, kao i ustavnih promjena … [i inicirati] robustan skup organizacija za napredak i obranu seksualnih i reproduktivnih prava i ubrizgavanje novih razmišljanja/strategija”.

Zbog takvog djelovanja Sorosevo „Otvoreno društvo“ proglašeno je prijetnjom ruskoj nacionalnoj sigurnosti – što je i sam Soros priznao na CNN-u, navodeći kako je „Otvoreno društvo“ bilo uključeno u nasilno rušenje ukrajinske vlade.

Ovom peticijom također tražimo od Vlade RH da provede istragu organizacija koje je financirao Soros i njegovo “Otvoreno društvo” te, ako je potrebno, zabrani rad organizacija civilnoga društva financiranih njegovim novcem čija je misija i djelovanje usmjerena na sljedeće:

Direktno ili indirektno uplitanje u državne izborne procese
Ohrabrivanje ljudi u RH na potkopavanje pozitivnih propisa RH i djelovanje protivno odredbama Ustava RH ili
Poticanje donošenja zakona kojima se slabi zaštita obitelji, braka, života i temeljnih sloboda, ukidanje zakona kojima se štiti obitelj, brak, ljudski život i temeljne slobode ili donošenje zakona protivnih zaštiti obitelji, braka, života i temeljnih sloboda
Navedena fondacija djeluje u preko 70 država svijeta koja, unatoč svojoj „humanitarnoj“ etiketi, ustvari dovodi u pitanje postojanje demokratskih institucija i suverenost država.

HDZ koji čini većinski vladu pismeno se izjasnio kako je protiv svake ideologije, pa i one rodne, te sukladno tome treba ozbiljno pristupiti prevenciji razvoja udruga čije su aktivnosti usmjerene na destabilizaciju državne sigurnosti i provedbu rodne ideologije, a koje se financiraju sredstvima „Otvorenog društva“.

Radikalna politika i društvena agenda Georga Sorosa i organizacija koje financira, predstavljaju ozbiljnu  prijetnju državnoj suverenosti, kojoj su posljednjih godina izloženi RH i njezini građani.

George Soros je američki multimilijarder i biznismen čije „Otvoreno društvo“ financira nevladine organizacije s ciljem destabilizacije vlada i društava – što ostvaruje i miješanjem u unutarnje poslove suverenih država u svrhu realizacije neoliberalnog globalističkog svjetskog poretka po mjeri Georga Sorosa. Zbog takvog načina djelovanja Sorosu je zabranjena svaka djelatnost u Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj i Makedoniji.

PETICIJU ROTIV SOROSA POTPISITE OVDJE

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.