BOSANAC ZA INFOWARS OTKRIO PRAVU ISTINU O ŠVEDSKOJ: Ovdje je ratno stanje, legalizirali su zastavu ISIS-a!

Autor: Z. K.

Švedska je legalizirala ISIS-ovu zastavu i sada nudi džihadistima koji se vraćaju natrag u zemlju, blagostanje i stanovanje!, priča bosanski emigrant.

Područja u Švedskoj poput grada Malmoa se opisuju kao “ratne zone” u lokalnim medijima. Jedan naslov u švedskim novinama govori da somalijske izbjeglice kažu da žele se vratiti natrag u Somaliju, jer je tamo navodno trenutno sigurnije nego u Švedskoj. Na prosvjedima diljem Švedske u kojem se svakodnevno pale automobili, čak možete vidjeti i zastave ISIS-a. Ne u Raki, ne u Aleppu, već u Malmou u Švedskoj.

Županija Lund u južnoj Švedskoj, sada razmatra davanje džihadističkim dezerterima poticaje da se bolje reintegriraju u društvo. Benificije teroristima će se sastojati od stambene potpore, pomoći da ponovno se zaposle, te besplatne vozačke dozvole. Hoće li Švedska postati prva europska zemlja u 21. stoljeću koja će proglasiti islamski Kalifat?, pita se bosanski emigrant koji je s novinaru Infowarsa Paulu Josephu Watsonu ispričao o tome kako je masa muslimanskih imigranata promijenila zemlju s posebnim upozorenjem kako se svi zločini emigranata zapravo skrivaju ili opovrgavaju dok mediji šute.

Tako prepričava kako stvari potpuno izmiču kontroli. Šerijatski zakoni neometano se provode, a  žene nisu nigdje sigurne, a kao primjer istaknuo je glazbene festivale u Švedskoj koji su ove godine u svijetu ostali zapamćeni kao festivali masovnih silovanja! Ono što njega zabrinjava je to što Švedska umjesto da riješi probleme nagrađuje emigrante zbog čega su posebno očajni Šveđani koji u vlastitoj državi postaju stranci prisiljeni prihvatiti agresivnu kulturu straha, nereda, silovanja i svih drugih zločina! Poslušajte istinu!

Istina o Švedskoj koja se skriva!

Podsjetimo, nakon što je prošle godine emigrant ušetao u IKEA-u i ubio majku i sina, u Šveđanima se prelomila sva ‘tolerancija’ na koju ih forsiraju vlasti. Prodaja oružja eksplodirala u cijeloj Europi, pa tako i u Švedskoj za koju građani smatraju da namjerno štiti zločine imigrantske populacije!

Tada su Šveđani pisali premijeru Švedske, Stefanu Löfvena te su ga upozorili da prestane ‘uvoziti’ ljude iz zemalja Trećeg svijeta u njihovu zemlju, kao i da prestane štititi imigrante te uništavati Šveđane! Premijeru su poručili da s obzirom na to da provodi nenormalnu cenzuru u švedskim medijima, da počne čitati strane novine kako bi vidio da je Švedska na rubu potonuća! Zgroženi su cijelom politikom oko imigranata i poniženjem Šveđana!

Kako su mu napisali, Šveđani su u ogromnom strahu i bez oružja više ne planiraju ići ni u trgovine! Upozorili su na porast muslimanskih četvrti u kojima vlada šerijatski zakon i u koje švedska policija ne smije zalaziti!

“Bok Stefan. Ja imam 43 godine, otac sam  četvero djece, od 6 do 16 godina, i ja zaista ne znam kako da objasnim djeci zašto nosimo oružje po ulici. Tužan sam jer vaša stranka zatvara oči pored svega što se u Švedskoj događa. Vaša zaštita nasilnih imigranata i njihovih zločina je zastrašujuća, a sve nam govori da se u vama skriva izvorna mržnja prema Šveđanima jer ne vidimo zašto bi svoj narod tako izložili tom brutalnom nasilju! Ne zaboravite da ti ljudi nikada nisu plaćali porez, a da primaju veću naknadu nego švedski umirovljenici koji su tu radili cijeloga života, a onda im je dopušteno silovati švedsko dijete ili ubijati ljude po trgovinama i ulicama!’, poručio je Matthaias premijeru.

Petar, zgrožen premijerovom šutnjom, mu je poručio: ‘Dragi premijeru. Pišem vam jer sam zabrinut zbog razvoja švedskog društva. Svaki dan svjedočim vijestima o pucnjavama, eksplozijama,  premlaćivanjima, silovanjima i ubojstvima. To je naš Švedska, zemlja u kojoj smo i vi i ja odrastali, zemlja koja je donedavno bila najsigurnija zemlja na svijetu’. Pogledajte što je sada! Leglo nečovječnosti, leglo ubijanja zlostavljanja i silovanja, zemlja u kojoj vlada šerijatski zakon! Spustite se na zemlju, prođite muslimanskim četvrtima ako se usudite. Zašto ste to dopustili? Vi u svojoj ulozi premijera dužni ste štiti sve građane, bili oni rođeni ovdje ili ne, ja to razumijem, ali dopuštati da vam građani pate, da ih ubijaju zbog neke umjetne tolerancije, to ne razumijem. Ne razumijem zašto ste pokušali zataškati  slučajeve ubojstva koje su počinili emigranti?’

‘Pozdrav Stefan! Nakon što sam pročitao sve o okrutnom činu u IKEA-i, pitam se sada trebam li se osjećati sigurno kada idem u trgovinu ili jednostavno hodam ulicama Švedske? Smijem li pustiti djecu bez pratnje na ulicu? S obzirom na to da se ovakvo nasilje događa svaki dan, a vi vješto uvjeravate ljude da su imigranti OK, pitam se zašto to radite? Zašto nekontrolirano uvozite stotine tisuća nasilnika u našu zemlju? Zašto zataškavate njihove zločine? Nadam se da ste svjesni da je ubojstvo u IKEA-i tek početak onoga što će se dogoditi’, napisao je Benny premijeru, i bio je u pravu.

Švedska doslovno gori, nitko ne reagira a stanje je svakim danom sve gore i gore! Pravo je pitanje zašto politika Švedske dopušta ovaj masakar nad vlastitim ljudima, te zašto tu istu politiku koja se primjerom pokazuje kao potpuno pogrešna još uvijek kopiraju i druge zemlje Europe, osim Madžarske?

Sve nam se čini kako je rat ljudi, nacija, kultura i cilj cijele ove ‘imigrantske krize’ koju navodno rješavaju isti oni koji su je uzrokovali! No, tko vidi, vidi…

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.