Zviždačica iz Svjetske banke otkrila: Evo zašto Kina i Rusija histerično kupuju zlato!

Autor: I.Galešić

Papirnatu valutu zamijenit će zlato...

Odvjetnica u pravnom uredu Svjetske banke, zvizdačica Karen Hudes, u nedavnom intervjuu za ruski RT uzbunila je javnost najavivši da će američki dolar propasti i biti zamijenjen novom bezinteresnom valutom, zavisnom od zlata.
Hudes je objasnila kako postoji oko 175 tisuća tona zlata u sefu havajanske banke, 130 tona u Hong Kongu te oko 150 tona u razvojnoj banci u Ssingapuru. Oko 100 tisuća tona zlata je u ostalim američkim bankama… Dakle, mnogo više nego što se govori da je zlata na Zemlji. Trebamo li kupovati zlato, Karen je objasnila da da, kao osiguranje, a ne investiciju.
Prema ovoj zvizdačici, povratak na zlato kao kupovno sredstvo je neizbježno. Tranzicija će se dogoditi lagano, kolapsa neće biti, objasnila je.

Ferdinand Marcos, odvjetnik, političar i bivši filipinski predsjednik (od 1965. do 1986.) je 1950. godine stavio ovo zlato u sigurnosni fond na 50 godina…

“Svrha je bila da sva imovina postavljena u fond za čovječanstvo nakon razdoblja od 50 godina postane dostupna čovječanstvu, bez pogovora. Taj je period završen 2005. godine, a autorizirani potpisnik fonda je Wolfgang Struck”, objasnila je zvizdačica napominjući kako se zlato iz fonda mora što prije iskoristiti s obzirom na to da je papirnata valuta nesigurna i kako će propasti.

Prisjetimo se kako je Kina nedavno zabranila izvoz zlata iz svoje zemlje, a počela s uvozom. Također, i Rusija se bacila na kupovinu zlata.
Karen Hudes objasnila je kako je protok informacija ograničen jer su velike banke  zauzele glavne svjetske medije.

Karen Hudes je nakon što je otkrila javnosti neke unutarnje informacije bila otpuštena sa svoga radnoga mjesta, no sada je vraćena, iako, kako je rekla, u prostorije Svjetske banke je ne puštaju.

“Bankarski kartel je zaposlio sigurnosnu kompaniju koja mi brani u prostorije te kompanije”, priznala je Hudes te kazala kako je ipak uspjela upasti na sastanak sa švicarskom, ruskom i njemačkom delegacijom s kojima je raspravljala kako primorati banke da poštuju zakone.

“Formirale su se brojne koalicije poput BRICS-a i Grupe 77 kako bi se ovaj fond zlata osigurao čovječanstvu”, kazala je.




Javnost polako shvaća da su im banke zaplijenile ono što im pripada, kazala je ova zviždačica i dodala kako su banke uspjele podmititi dovoljno službenika koji umjesto za javni interes sada rade za njihov.

Hudes je kazala kako je trenutačno u pripremi zamjena papirnate valute koju izdaje Federalna rezerva te da će novu valutu izdavati Riznica, a ne Federalne rezerve.

“Neće postojati kamata na novu valutu – naplata kamate se neće tolerirati ni u jednoj državi kada se ovaj fond pusti u promet”, objasnila je.




“Kada je Ferdinand Marcos stavio zlato u Globalnu ustanovu za dugove, angažirao je institucije koje će osigurati da će se zlato koristiti za dobrobit čovječanstva”, kazala je te napomenula kako se većina zlata nalazi na Filipinima i da ga čuva vojska SAD-a.

Zviždačica je kazala i kako je propadanje novčanica Federalnih rezervi neizbježno te da kad se to dogodi neće postojati ništa čime bi se moglo popraviti.  Objasnila je i kako se vojska neće imati od kuda isplatiti kada propadne papirnata valuta.

A kako će izgledati nova valuta? Zlato će biti tanko prešano, bit će stavljano u tanku omotnicu koja će oponašati papirnatu valutu, a vrijednost zlata bit će jednaka utvrđenoj vrijednosti valute, objasnila je.

Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.