Petar Glebov/PIXSELL

Želite kupiti automobil saborskog zastupnika?

Autor: Dnevno.hr

Licitacija će početi u subotu, 24. rujna u 9 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41a.

Tvrtka TRCZ automobili u subotu, 24. rujna organizira javnu dražbu 276 vozila koje su koristili djelatnici hrvatskog Sabora i Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija, javnih tvrtki te državnih agencija.

Kupci će moći licitirati za vozila raznih marki koja su se upotrebljavala u Ministarstvu zdravlja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, Uredu za opće poslove Sabora i Vlade, MUP-u, HAC-ONC-u, Hrvatskoj pošti, Državnom zavodu za mjeriteljstvo…

Licitacija će početi u subotu,  24. rujna u 9 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41a.

Vozila će se moći pregledati 22. i 23. rujna od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 207 na skladištu TRCZ automobila.

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi je oglašen na web stranici www.trcz.hr.

Da bi sudjelovali u licitaciji, zainteresirani kupci moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Vozila koja se prodaju možete vidjeti OVDJE.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.