ZANIMLJIV IZUM: U Hrvatsku stigao ‘šerif’ koji će vam pomoći da vam se smanji račun za mobitel!

Autor: Nikica Gović

Razlika između njihovog programa i softwera koji koriste teleoperateri je da on obrađuje ponude svih teleoperatera u Hrvatskoj(nebitno je li u pitanju bon ili pretplata) i predlaže vam onu koja se vama najviše isplati. Naknada za analizu je jednokratnih 5 do 7.5 kuna, a možete platiti preko SMS-a ili Paypal servisa. Kako doznajemo, skoro će aplikacija biti dostupna i na pametnim telefonima!

U doba krize, teško je ostati ravnodušan kad nam kući stigne račun za mobitel. Zato su hrvatski poduzetnici odlučili osmisliti kreativno rješenje za smanjenje troškova na našim mmobitelima. Riječ je o aplikaciji “Tariff Sherrif” koja koristi vaše podatke o vašem prometu na mobitelu da bi vam otkrila koja tarifa na hrvatskom tržištu vam se najviše isplati.

“TARIFF SHERIFF je jedinstvena i neovisna web aplikacija za usporedbu potrošnje na tarifama koje mobilni operatori nude za privatne korisnike u Hrvatskoj. TARIFF SHERIFF radi simulaciju potrošnje korisnika posve individualizirano temeljem mjesečnog ispisa poziva, prijenosa podataka i poruka za konkretnog korisnika. Najčešće korisnik teško može procijeniti koliko razgovara, sms-a ili surfa preko mobilnog telefona i nerijetko plaća više nego mu je uopće potrebno. Korisnici kroz TARIFF SHERIFF zapravo dobivaju alat za uštedu sličan onome koji koriste operatori kad kreiraju tarifu za tržište. Ne čudi oduševljenje korisnika koji su već simulirali svoje troškove, jer su uštede kroz simulaciju velike.”, stoji u tvrtkinom priopćenju za javnost.

Tariff Sheriff
Tariff Sheriff

Razlika između njihovog  programa i softvera koji koriste teleoperateri je da on obrađuje ponude svih teleoperatera u Hrvatskoj(nebitno je li u pitanju bon ili pretplata) i predlaže vam onu koja se vama najviše isplati. Naknada za analizu je jednokratnih 5 do 7.5 kuna, a možete platiti preko SMS-a ili Paypal servisa. Kako doznajemo, skoro će aplikacija biti dostupna i na pametnim telefonima!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.