Davor Javorovic/PIXSELL

Zagrebačka županija dodjeljuje 2 milijuna kuna za energetsku učinkovitost zgrada javne namjene

Autor: T. P.

Iz Zagrebačke županije pozivaju gradove i općine da se jave na natječaj najkasnije do 1. prosinca 2016. godine.

Zagrebačka županija temeljem javnog poziva dodijelit će 2 milijuna kuna bespovratnih financijskih sredstva gradovima i općinama na svom području za poticanje rekonstrukcije postojećih objekata javne namjene sa svrhom povećanja energetske učinkovitosti.

Projekt se provodi u sklopu strategije povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u gradovima i općinama Zagrebačke županije u cilju očuvanja okoliša i smanjenja potrošnje fosilnih goriva.

Zgrade javne namjene u smislu ovog poziva su zgrade javnog sektora u kojima se pružaju usluge velikom broju ljudi: zgrade državnih upravnih i drugih tijela, tijela lokalne i regionalne samouprave, zgrade za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, zgrade za više obrazovanje, zgrade za stanovanje zajednica, zgrade sportskih udruga i organizacija, zgrade kulturnih namjena poput kina, kazališta i muzeja, zgrade bolnica i drugih ustanova namijenjenih zdravstveno-socijalnoj i rehabilitacijskoj svrsi.

Iz Zagrebačke županije pozivaju gradove i općine da se jave na natječaj najkasnije do 1. prosinca 2016. godine. Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr  pod rubrikom Natječaji, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-476 ili na e-mail [email protected] .

Popunjeni obrasci te potrebna dokumentacija dostavljaju se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, 10000 Zagreb uz naznaku „Poticanje EnU u JLS – NE OTVARAJ“ ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.