Marko Lukunic/PIXSELL

Za Agrokor se traže novi kreditori

Autor: Dnevno.hr

S razgovora u Zagrebu potpredsjednik Sberbanka odlazi nezadovoljan načinom na koji je izvanredna uprava organizirala tekuće poslovanje

Nakon očekivano kritičkog prvog izvješća Vladina povjerenika na račun bivše uprave, traže se novi kreditori za priljev 200 milijuna eura koji bi prema nekim analitičarima mogao biti posljednji, a Agrokor bi se nakon restrukturiranja najesen mogao sam financirati.

S razgovora u Zagrebu potpredsjednik Sberbanka odlazi nezadovoljan načinom na koji je izvanredna uprava organizirala tekuće poslovanje, te kaže da prema njihovim procjenama Agrokoru ne treba toliko novca za likvidnost.

Poletaev ističe da su Agrokoru odobrili kredit kad to više nitko drugi nije želio, te zamjera bivšoj Upravi što im nisu dali uvid u pravo stanje kampanje.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.