Marko Lukunic/PIXSELL

Utvrđene potencijalne pogreške u Agrokorovim financijskim izvješćima

Autor: dnevno.hr

Iz Agrokora navode donošenje rješenja o imenovanju PricewaterhouseCoopers d.o.o. novim statutarnim revizorima za Grupu radi provedbe revizije za financijsku godinu 2016.

Agrokor Grupa, u bliskoj suradnji sa savjetnicima, u preliminarnim je provjerama utvrdila da bi moglo biti potencijalnih pogrešaka u financijskim izvješćima Grupe.

Izvanredni povjerenik zatražio je da određena društva unutar Grupe sazovu svoje glavne skupštine. Očekuje se da se te glavne skupštine održe unutar 15 dana od danas, navodi se u priopćenju, kojemu je priložen i popis 40-ak tvrtki iz sastava grupe.

Kao svrhu tih skupština iz Agrokora navode donošenje rješenja o imenovanju PricewaterhouseCoopers d.o.o. novim statutarnim revizorima za Grupu radi provedbe revizije za financijsku godinu 2016.

Grupa je, u bliskoj suradnji sa svojim savjetnicima, u preliminarnim provjerama utvrdila da bi moglo biti potencijalnih pogrešaka u izvješćima Grupe. Te se provjere trenutno nastavljaju. Slijedom toga, Grupa moli da se dionici ne oslanjaju na njena financijska izvješća iz prošlosti dok provjere ne budu dovršene, a situacija primjereno razjašnjena, ističe se u priopćenju, a prenosi HRT.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.