Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tolušić otvara Razvojni centar i tehnološki park Križevci

Autor: dnevno.hr

Vrijednost investicije je 37,5 milijuna kuna, a projekt je najvećim dijelom financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ministar Tomislav Tolušić otvorit će Razvoji centar i tehnološki park Križevci koji će pomoći razvoju poduzetništva, konkurentnosti i inovativnosti te povezati obrazovne, znanstvene i gospodarske institucije dana 28. listopada (petak) 2016. u 14:00 sati.

Vrijednost investicije je 37,5 milijuna kuna, a projekt je najvećim dijelom financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007.-2013.“ Razvojni centar i tehnološki park izgrađen je na prostoru bivše vojarne u Križevcima, na ukupnoj površini od 8.490 metara kvadratnih.

Izgradnjom razvojnog centra i tehnološkog parka uspostavit će se Centar za poticanje malog i srednjeg poduzetništva iz sektora prehrambene, metaloprerađivačke, drvne i ICT industrije s naglaskom na tehnologije za obradu i doradu proizvoda te laboratorijska ispitivanja i istraživanja, poručio je uoči otvorenja ministar Tolušić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.