Jurica Galoic/PIXSELL

Oglasili se iz Sberbanke nakon sastanka s Ramljakom: Komunikaciju podići na višu razinu

Autor: Dnevno.hr

Sberbank je zainteresirana za transparentne planove oporavka kompanije, kako bi ona mogla servisirati sve svoje dugove, pa tako i onaj koji je nastao prema Sberbank, poručuju

Nakon sastanka s predsjednikom Vlade RH, kojem je nazočila i potpredsjednica Vlade te ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, prvi zamjenik predsjednika Uprave Sberbank Maksim Poletaev sastao se i s izvanrednim povjerenikom Antom Ramljakom. Razgovor je protekao u otvorenom i pozitivnom ozračju poručuju iz Sberbanka.

Poletaev je ponovio da je za nastavak suradnje Sberbank s Agrokorom, po pitanju budućeg financiranja, potrebno komunikaciju oko trenutačne pozicije Agrokora,
kao i budućih planova za oporavak kompanije, podići na višu razinu.

Sberbank je zainteresirana za transparentne planove oporavka kompanije, kako bi ona mogla servisirati sve svoje dugove, pa tako i onaj koji je nastao prema Sberbank, poručuju.

Također, javljaju kako je postignuto i međusobno razumijevanje oko potrebe jačanja menadžmenta operativnih kompanija, posebno retaila kao najosjetljivijeg segmenta.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.