Slobodna Hrvatska

Održan prosvjed Slobodne Hrvatske pred poslovnicom FINA-e

Autor: dnevno.hr

FINA je rak rana hrvatskog društva u kojem broj zaposlenih raste, ali raste i broj građana koje ovi birokrati prisilnim naplatama bacaju u agoniju.

Aktivisti Slobodne Hrvatske prosvjedovali su pred poslovnicom FINA-e, na Trgu svibanjskih žrtava 1995. br.1. u Zagrebu ukazujući na agoniju više od 300 tisuća ovršenih i blokiranih građana. Napominjemo da se radi se o pilot projektu.

Prosvjedu atipična naziva humanitarno-estradni perfomans Dajmo da imaju-pomoć za FINA-u, privukao je i građane koje FINA još nije blokirala i ovršila te su se pridružili aktivistima Slobodne Hrvatske te FINA-i donirali kemijske olovke, gumice, šiljila, toaletni papir i ostali uredski pribor kako bi šanse za opstanak i daljnji rad ove agencije bile znatno uvećane.

FINA je rak rana hrvatskog društva u kojem broj zaposlenih raste, ali raste i broj građana koje ovi birokrati prisilnim naplatama bacaju u agoniju. Stoga i ne čudi da je ovaj pilot projekt uspio, pa će Slobodna Hrvatska nastaviti s ovakvim prosvjedima pozivajući građane da im se pridruže jer ovakvi prosvjedi s plemenitim namjerama ne smiju stati dok Hrvatska ne postane slobodna zemlja.

Datum i vrijeme bit će naknadno objavljeni, navodi se u priopćenju Slobodne Hrvatske.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.