Dusko Marusic/PIXSELL

LIDL NUDI PLAĆU OD 8000 KUNA: Traže se mladi specijalisti!

Autor: dnevno.hr

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se!

Prijave za drugu generaciju Startovaca su otvorene. Čeka vas izazovan selekcijski proces, zahtjevan program i odgovorni zadaci. Pitaš se zašto Lidl? Jer se isplati. Imaš li hrabrosti?

“Nudimo zahtjevan i izazovan jednogodišnji program. Dinamični smo i kod nas svako radno mjesto traži svakodnevno učenje i prilagodbu uz puno truda i rada. Međutim, našim zaposlenicima dajemo mogućnosti za rast, razvoj i učenje kroz brojne edukacije i podršku internih mentora. Uz fer plaću nudimo i brojne dodatne benefite. Cijenimo organiziranost, pravednost, učinkovitost i dinamiku te želimo osobe koje dijele naše vrijednosti. Puno tražimo, ali puno i dajemo”, navode iz Lidla i pozivaju vas na prijavu za:

Mlađi specijalist u administraciji nabave (m/ž)
Mlađi specijalist u financijama i računovodstvu (m/ž)
Mlađi specijalist u marketingu (m/ž)
Mlađi specijalist u razvoju zaposlenika (m/ž)
Mlađi specijalist u tisku i dizajnu (m/ž)

Program Start@Lidl namijenjen je mladim osobama koje su diplomirale 2016./17. godine, a nemaju dosadašnjeg radnog iskustva. Nakon zahtjevnog selekcijskog procesa, najbolji kandidati bit će zaposleni na 12 mjeseci, a po završetku jednogodišnjeg programa, postoji mogućnost i dugotrajnog zapošljavanja u Lidl Hrvatska. Postupak selekcije prijavljenih odvijat će se u nekoliko faza, a najbolji kandidati na kraju procesa dobit će priliku raditi u Lidlu Hrvatska uz plaću od min. 8.000,00 kuna bruto, priopćili su iz Lidla.

Na oglase se možete prijaviti do 10. rujna. Sretno!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.