Robert Anic/PIXSELL

IVICA NAPOKON PROGOVORIO: Todorić se obratio radnicima Agrokora

Autor: dnevno.hr

Na kraju pisma piše kako se nada da je "uspio dati potrebne informacije i odagnati zabrinutost glede Agrokora".

Ivica Todorić obratio se radnicima Agrokora pismom u kojim im, kako kaže, želi pojasniti situaciju u kakvoj se nalazi Agrokor.

“Drage kolegice i kolege,

ovim vam se putem želim obratiti vezano uz veliku količinu raznih informacija o Agrokoru koje su se proteklih dana pojavljivale u javnosti”, počinje svoje pismo Todorić dodavši da je u javnosti velik broj “nepotpunih i netočnih informacija”.

Zbog toga, kako piše u nastavku, radnicima želi dati “potpuniju informaciju”.

“Prije svega želim naglasiti da pozicija i opstojnost Agrokora i njegovih kompanija nisu upitne”, kaže Todorić.

Zanimljivo, Todorić piše kako “pozicija i opstojnost Agrokora i njegovih kompanija nisu upitne”, ali zaboravlja da to nitko nije ni doveo u pitanje. Naime, cijela priča se i vrti oko toga da Todorić neće ostati na čelu kompanije, već će ga tamo zamijeniti vjerovnici.

“Uprava Agrokora, zajedno s partnerima, intenzivno radi na repozicioniranju poslovanja i novom poslovnom modelu, kojim će se zaštititi interesi svih dionika, a pri čemu će se posebno voditi briga o vama, našim zaposlenicima”, otkriva Todorić i neizravno priznaje da se nešto važno ipak događa.




“Upravo je sada iznimno bitno da se zajedničkim snagama fokusiramo na svoje redovno poslovanje i nastavimo funkcionirati kao jedinstven, najveći i najbolji tim u hrvatskom i regionalnom gospodarstvu”, kaže Todorić koji nije zaboravio nahvaliti radnike.
Na kraju pisma piše kako se nada da je “uspio dati potrebne informacije i odagnati zabrinutost glede Agrokora”.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.