Goran Stanzl/PIXSELL

Etična banka predala dokumentaciju HNB-u

Autor: dnevno.hr

"Nakon puno rada, truda i muke predana je kompletna dokumentacija za osnivanje etične banke", izvijestio je Pokretač Etične banke u Hrvatskoj Goran Jeras.

Nakon dvije i pol godine rada Zadruge za etično financiranje (ZEF), pri Hrvatskoj narodnoj banci jutros je konačno započeo proces registracije dugo očekivanog projekta Etične banke.

Pokretač Etične banke u Hrvatskoj Goran Jeras o tome se oglasio putem Facebooka.

“Nakon puno rada, truda i muke predana je kompletna dokumentacija za osnivanje etične banke. Hvala puno svim kolegama i prijateljima koji su tome pridonijeli. Sada pravi posao tek počinje. Trebamo ojačati Zadrugu, privući nove članove i graditi zajedno dobru ekonomiju u Hrvatskoj. Svi podržavatelji i simpatizeri, sada je vrijeme da se uključite”, naveo je Jeras na Facebooku uz link na pristupnicu ZEF-u.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.