Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

EPH promijenila ime u Hanza Media i oglasila prodaju zgrade!

Autor: Dnevno.hr

"Izdavačka kuća Europapress Holding d.o.o od 1. srpnja 2016. mijenja naziv u Hanza Media d.o.o. Svi ostali podaci kao što su upravljačka struktura, sjedište, OIB i matični broj društva ostaju nepromijenjeni", objavljeno je tijekom vikenda u Jutarnjem listu, glavnom izdanju bivšeg Europrapress Holdinga, sada Hanza Medije.

Vodeća novinsko-izdavačka kuća u Hrvatskoj Europapress Holding (EPH) promijenila je ime u Hanza Media, a osim objave promjene imena oglašena je i prodaja zgrade te medijske kompanije u zagrebačkoj Koranskoj ulici, piše Poslovni dnevnik.

“Izdavačka kuća Europapress Holding d.o.o od 1. srpnja 2016. mijenja naziv u Hanza Media d.o.o. Svi ostali podaci kao što su upravljačka struktura, sjedište, OIB i matični broj društva ostaju nepromijenjeni”, objavljeno je tijekom vikenda u Jutarnjem listu, glavnom izdanju bivšeg Europrapress Holdinga, sada Hanza Medije.

U kratkoj obavijesti navodi se i kako “pod imenom Hanza Media d.o.o tvrtka nastavlja dugu tradiciju jedne od najvećih i najutjecajnih medijskih tvrtki u jugoistočnoj Europi” započetu još 1990. kada je bio pokrenut tjednik Globus.

No, osim promjene naziva medijske kompanije, na oglasnim stranicama Jutarnjeg lista istog je dana objavljena i ponuda za prodaju nekretnina u kojoj Heta asset Resolution Hrvatska (bivši Hypo leasing Kroatien) objavljuje prodaju poslovnog prostora u zagrebačkoj Koranskoj ulici 2, sjedištu medijske kompanije dosad poznate kao EPH.

U ponudi se ističe da se objekt sastoji od dvije podzemne etaže sa parkirnim garažnim mjestima, prizemlja s recepcijom te sedam katova s uredskim prostorima. Navodi se i da je na prodaji ukupno 10.376 četvornih metara poslovnog prostora i više od 3000 metara zemljišta kraj te zgrade sagrađene 2004. Cijena nije istaknuta.


Ostvaruje se ono što smo najavili: Vladar iz sjene Franjo Luković, Hanžekovićev prijatelj iz trilaterale preuzima EPH

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI