Davor Visnjic/PIXSELL

Država povoljno iznajmljuje 21 stan u Zagrebu: Provjerite gdje su i u kakvom su stanju! (FOTO)

Autor: T. P.

U priloženoj se tablici može provjeriti kada možete posjetiti koji stan te koja mu je početna najamnina.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom ponovno Zagrepčanima u najam nudi prazne stanove po početnoj cijeni od 15 kuna po kvadratu mjesečno. Za 21 stan diljem Zagreba ponude se za petogodišnje razdoblje korištenja mogu dati do 21. kolovoza. Riječ je o stanovima raznih kvadratura i stanja, u koje je potrebno mnogo uložiti. Razgledati ih se može do kraja tjedna.

Najatraktivniji su stanovi koji su bliže centru i oni veće kvadrature. Primjerice, navala se očekuje za stan u Petrinjskoj 45, za čijih je 30 kvadrata početna cijena 427 kuna te za stan u Preradovićevoj 29 na drugome katu čija je početna cijena 554 kune.

Najveći i najskuplji stan jest onaj u Čalogovićevoj 7 koji se nudi za početnih 1216 kuna, dok je najmanji i najjeftiniji stan u Klaićevoj 15 za čijih se 17,50 kvadrata traže početne 262 kune.

Detalje postupka najma potražite na stranici DUDDI-ja.

 stan1

stan2

Autor: T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.