flickr.com

Coca Cola povukla proizvode iz Konzuma diljem BiH: Razlog kašnjenje Konzuma u isplati!

Autor: dnevno.hr

Na policama Konzuma u Sarajevu više nema nijednog Coca Colinog proizvoda.

Jedan od najpopularnijih svjetskih brandova Coca-Cola povukla je iz svih prodavaonica trgovačkog lanca Konzum u Bosni i Hercegovini svoje proizvode, prenosi portal Klix.ba.

Već punih tjedan dana traje postepeno povlačenje svih proizvoda Coka-Cole iz svih maloprodajnih objekata Konzumove prodajne mreže širom BiH, uključujući sva gazirana i negazirana pića, ali i vodu.

Na policama Konzuma u Sarajevu više nema nijednog Coca-Colinog proizvoda, a jedan od radnika Konzuma je rekao za portal Klix da je kompanija prije 15 dana obustavila dostavu robe, dok je prije pet dana povukla proizvode koji su ranije dopremljeni, a nisu bili prodani.

Neslužbeno, razlog za povlačenje proizvoda iz Konzuma je spor oko plaćanja, odnosno kašnjenje Konzuma u isplati dospjelih faktura.


 

Nakon što se u  medijima pojavila informacija o povlačenju Coca Cole u svim prodavaonicama Konzuma diljem BiH, informaciju  je za N1  demantirala Zvjezdana Stojaković, PR kompanije Konzum.

“Nije točna informacija o povlačenju proizvoda Coca-Cole. Naša dugogodišnja suradnja s kompanijom Coca-Cola se odvija neometano i nema nikakvih problema”, rekla je za N1 Zvezdana Stojaković, PR menadžerica “Konzuma BiH”

Da nema nikakvih problema u suradnji dvije kompanije za N1 je potvrdila i Alma Šahbaz iz Coca-Cole.

“Povodom te vijesti mogu reći da se suradnja Coca-Cole i Konzuma odvija neometano. Mi surađujemo dobro godinama i tako će se nastaviti u budućnosti.”

Niti u jednoj kompaniji nisu imali komentar otkud informacije o povlačenju proizvoda ili neplaćanju istih

Autor: dnevno.hr