Zeljko Lukunic/PIXSELL

Agrokor po mjenicama ukupno duguje između 3 i 3,5 mlrd. kn

Autor: Dnevno.hr

Koliki je pravi dug Agrokora po regresnim mjenicama?

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak jučer je potpisao završnu verziju Promemorije o mjenicama Agrokora te je ona odmah poslana na adrese 159 dobavljača i 31 banke, faktoring društva i drugih financijskih institucija.

Danas se iz Agrokora neslužbeno doznaje kako su ukupna dugovanja po regresnim mjenicama između 3 i 3,5 milijarde kuna, a ne, kako se do sada pretpostavljalo, oko pet milijardi, javlja N1.

To ne znači da nema i drugih potraživanja dobavljača koja nisu pokrivena mjenicama. I dalje se radi na definiranju načina prijave svih potraživanja u jedinstvenoj formi.

Agrokor je pozvao sve zainteresirane strane koje imaju mjenične poslove s kompanijom da ispunjavanjem i potpisom pristupnice Promemoriji pristupe do petka 21. travnja tj. do kraja ovog tjedna.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.