Wikimedia Commons

‘ADULTS ONLY’: Modernizacija Grand Hotel Imperiala za turističku sezonu

Autor: Hina

Od 2016. godine Imperial je u većinskom vlasništvu porečke Valamar Riviera i Allianz ZB za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima

Rapski Imperial u ovoj godini planira ulaganja od ukupno 72 milijuna kuna u unapređenja kvalitete sadržaja i usluga te konkurentnosti odredišta, a najznačajnije ulaganje odnosi se na modernizaciju i repozicioniranje Grand Hotela Imperial, koji će od svibnja poslovati kao ‘adults only’ hotel.

Otvaranje Grand Hotela Imperial, kao ‘adults only’ (samo za odrasle) hotela planira se početkom svibnja, a svečano otvaranje u lipnju. Hotel će gotovo u cijelosti biti obnovljen, uz posebni redizajn svih hotelskih prostora i ulaganje u nove sadržaje, koji će ga, kažu u Imperialu, pozicionirati među vodeće hotele u portfelju Valamar Riviere.

Naglašavaju da je Hotel Imperial, sa svojim posebnostima i tradicijom, pravi izbor za takav koncept te da će se u njemu, s obzirom na nove pozicije i usluge, zaposliti dodatni broj ljudi.

Prema konceptu ‘adults only’ fokus će biti na tradicionalnim, ali i novim tržištima te bolje platežnim gostima.

Uz razvoj i repozicioniranje Grand Hotela Imperial u novi hotel Valamar Collection Imperial Hotel s 4 zvjezdice, ulaže se i u poboljšanje strukture i kvalitete smještaja i uređenost kampova San Marino i Padova III te u ostale projekte brandinga i nastavak digitalizacije objekata.

Što se tiče investicija u iduće dvije do tri godine, iz Imperiala navode da se intenzivno radi na izradi master planova kao osnove za buduće projekte, prije svih za objekte i sadržaje u Suhoj Punti i Loparu, najvećim razvojnim i ulagačkim potencijalom te tvrtke na Rabu.

U suradnji s lokalnom samoupravom planiraju se ulaganja i u plaže, koje na Rabu nedostaju, posebice uređene plaže, na što već dulje vrijeme upozoravaju brojne ankete gostiju.




Na upit o poslovnim rezultatima u prošloj godini, iz Imperiala ističu da je već više godina u Imperialu postalo gotovo uobičajeno da je svaka poslovna godina uspješnija od prethodne te da će takva biti i 2017., odnosno da su rezultati bolji nego u prethodnoj godini i bolji od planiranih.

Očekuju da će 2017. po svim pokazateljima biti najuspješnija poslovna godina do sada.

U sastavu rapskog Imperiala su četiri hotela, dva turistička naselja i dva autokampa s ukupnim osnovnim kapacitetom u kojem može ugostiti oko 7.500 turista, od kojih 5.000 u kampovima. Više od 60 posto kapaciteta kategorizirano je sa četiri zvjezdice.




Od kraja 2016. godine Imperial je u većinskom vlasništvu porečke Valamar Riviera i Allianz ZB za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.