Sakrij oglas
Svjetski mediji imaju novi zvijeszdu! Objavili su snimku na kojoj se vidi kako jedan pingvin krade kamenje koje je već bilo upotrijebljeno za tuđe gnijezdo. Inače pingvini skupljaju kamenje raznih oblika kako bi izgradili gnijezda kojima će privući ženke.

VIDEO: I pingvini kradu

  • Autor: T. J.
  • Datum: utorak, 18. listopada 2011. u 17:43
Kamera za snimanje emisije 'Frozen Planet' Davida Attenborougha slučajno je snimila neočekivan način kojim se pingvini služe u izgradnji gnijezda za privlačenje ženki. Moralnost čitave vrste je dovedena u pitanje.

Veličina i kakvoća napravljenog gnijezda govore o marljivosti i sposobnosti mužjaka, ali teško se svojim gnijezdom izdići iz brojne populacije jata. To da su spremni na 'nemoralne' preraspodjele stečenih imućstava, nekoga će iznenaditi, nekoga neće. Činjenica je da pingvin pritom nije razbio kameru koja ga je snimila!


  • Autor: T. J.
  • Photo: GNU
  • Datum: utorak, 18. listopada 2011. u 17:43
 

      
Zadnje vijesti
Zoo SMIJEH DO SUZA: Nećete vjerovati kako je papagaj reagirao na vijest da ide veterinaru (VIDEO)

Slatki kakadu imena Max nije najbolje primio vijest da ide veterinaru. Kad je ugledao gazdu kako dolazi s krletkom, znao je što ga čeka. Nije mu se svidjelo. A to je i pokazao. Glasnim mumljanjem. Sla

Zoo Senzacionalno otkriće! Pas po vašem licu može prepoznati raspoloženje!

Znanstvenici kažu kako se čini da psi povezuju nasmiješeno lice s pozitivnim značenjem a ljutito s negativnim značenjem.

Zoo Ronilac se šokirao! Vidite li vi u 5 sekundi NEŠTO na ovoj slici? (VIDEO)

Pogledajte kako je sve izgledalo i pokušajte je sami locirati.

Zoo Majmun postao senzacija - 20 minuta oživljavao majmuna kojeg je stresla struja (VIDEO)

Majmun je proveo 20 minuta oživljavajući prijatelja koji je onesviješten ležao nasred tračnica.

Izdvojeno