Sakrij oglas
National Geographic u svoj je bogatoj kolekciji prirodnih fenomena uvrstio i obračun zakletih neprijatelja od pamtivjeka - indijskog sivog mungosa i jedne od najotrovnijih zmija na svijetu, kraljevske kobre.

VIDEO: Zakleti neprijatelji: Sivi mungos i kraljevska kobra do smrti

  • Autor: P.R.
  • Datum: petak, 03. rujna 2010. u 18:07
Borba između gmaza koji je sposoban ubiti čovjeka za 30 minuta i sisavca koji je poznat po ubijanju zmija otrovnica zahvaljući brzim refleksima, snimljena je u južnoj Indiji.

Borba između gmaza koji sposoban ubiti čovjeka za 30 minuta i sisavca koji je poznat po ubijanju zmija otrovnica zahvaljući brzim refleksima, snimljena je na jugu Indije.

Napeti kratki filmić prikazuje susret dva borca koji međusobno procjenjuju slabosti. Prva je napala zmija nekoliko puta unoseći se neprijatelju u lice. Nakon uspješnih izbjegavanja i ponovnih odmjeravanja snaga, mungos se odvažio zgrabiti zmiju za vrat. Tko je pobijedio?


  • Autor: P.R.
  • Photo: videocapture
  • Datum: petak, 03. rujna 2010. u 18:07
 

      
Zadnje vijesti
Zoo Majmun postao senzacija - 20 minuta oživljavao majmuna kojeg je stresla struja (VIDEO)

Majmun je proveo 20 minuta oživljavajući prijatelja koji je onesviješten ležao nasred tračnica.

Zoo Zašto je ova snimka slona zaludila internet? (VIDEO)

Internet je zaludila snimka s nadzorne kamere koja je nastala u Cape Townu. Na snimci se vidi slon koji šeta do kante za smeće te pažljivo u nju ubacuje plastične boce.

Zoo Da, dobro vidite i nije montaža! A mačka je zelena zato što je... (VIDEO)

Ima li ova mačka vlasnika ili ne, još nije poznato, ali zna se da svakodnevno šeta ulicama Varne, na crnomorskoj obali.

Zoo MORATE IH UPOZNATI Psi koji daruju krv! (VIDEO)

Malo je poznato da mnogi psi koji u skloništu Dumovec čekaju na novi dom - spašavaju živote! Oni pomažu drugim psima kada je to najpotrebnije, a to čine dajući svoju krv za potrebe transfuzije.

Izdvojeno
Najčitanije