Sakrij oglas
National Geographic u svoj je bogatoj kolekciji prirodnih fenomena uvrstio i obračun zakletih neprijatelja od pamtivjeka - indijskog sivog mungosa i jedne od najotrovnijih zmija na svijetu, kraljevske kobre.

VIDEO: Zakleti neprijatelji: Sivi mungos i kraljevska kobra do smrti

  • Autor: P.R.
  • Datum: petak, 03. rujna 2010. u 18:07
Borba između gmaza koji je sposoban ubiti čovjeka za 30 minuta i sisavca koji je poznat po ubijanju zmija otrovnica zahvaljući brzim refleksima, snimljena je u južnoj Indiji.

Borba između gmaza koji sposoban ubiti čovjeka za 30 minuta i sisavca koji je poznat po ubijanju zmija otrovnica zahvaljući brzim refleksima, snimljena je na jugu Indije.

Napeti kratki filmić prikazuje susret dva borca koji međusobno procjenjuju slabosti. Prva je napala zmija nekoliko puta unoseći se neprijatelju u lice. Nakon uspješnih izbjegavanja i ponovnih odmjeravanja snaga, mungos se odvažio zgrabiti zmiju za vrat. Tko je pobijedio?


  • Autor: P.R.
  • Photo: videocapture
  • Datum: petak, 03. rujna 2010. u 18:07
 

      
Zadnje vijesti
Zoo Upoznajte Venus, mačku s dva lica! (VIDEO)

"Ona je preslatka, nježna, voljena i još uvijek mjauče kao malena mačka. Zvuči preslatko. Ponaša se kao velika beba jer voli kada svi titraju oko nje. Nikada nije oštetila namještaj niti ogrebala štog

Zoo I dok su ih jedni proučavali po muzeju u Zadru, tri nove se izlegle (FOTO)

Ova opasne životinje posjetitelji Zadra, ali i sami Zadrani moći će obići do 31. kolovoza.

Zoo Nevjerojatno: Pogledajte kako se morska kornjača zahvalila roniocu nakon spašavanja (VIDEO)

Istog trenutka kad je ronioc oslobodio kornjaču, pobjegla je. No, na iznenađenje ova dva presretna ronioca, morska kornjača se vratila...

Izdvojeno