pearlstci.com

Zanima vas kako izgleda imanje Sokol Marića vrijedno 50 milijuna kuna? Kyle Jenner ima odgovor na to pitanje

Autor: A.P.

Grandiozni posjed Zlatka Marića uključuje tri luksuzne vile, a jedna vila vrijedi 11 milijuna kuna, dok dnevni najam stoji 66.000 kuna.

Posljednjih dana sestre Kylie i Kendall Jenner putem društvenih mreža hvale se fotografijama s raskošne proslave 19. rođendana mlađe od njih. Naime, rođendan se slavio u vili Zlatka Marića na karipskom otočju Turks i Caicos. Kylie je svoj rođendan proslavila u društvu manekenki Gigi i Bellom Hadid te Hailey Baldwin. A također tamo je bio i njezin slavni dečko reper Tyga.

Na svom je Instagramu Kylie je podijelila mnogobrojne fotografije iz karipskog raja. Također je s fanovima podijelila kako je putem AirBnB-a na čijoj stranici piše da je cijena noćenja u sezoni osam tisuća dolara došla do vile.

thanks for the birthday home, @airbnb

Fotografiju objavljuje King Kylie (@kyliejenner)

Vila posjeduje osam spavaćih soba i osam kupaonica. Na raspolaganju su gošće imale osobnog batlera, kuhara, tursku kupelj i finsku saunu, teretanu i dvoranu za masažu.

don’t wanna go home

Fotografiju objavljuje King Kylie (@kyliejenner)




Podsjetimo, Marić Vilu Lidija koja se nalazi se u uvali Long Bay iznajmljuje preko agencija. Ova  vila okružena je palmama, bazenima i teniskim terenom. A pejzaž ispred vile koji ju krasi su tirkiznoplavo more i pješčana plaža. Kada je planirao proširiti svoj zaštitarski biznis na to karipsko otočje Marić je vilu izgradio 2009. godine.

Grandiozni posjed Zlatka Marića uključuje tri luksuzne vile, a jedna vila vrijedi 11 milijuna kuna, dok dnevni najam stoji 66.000 kuna.

Osobama koje žive u ovom elitnom dijelu prvi susjedi su glumac Bruce Willis, glazbenik Keith Richards i modna dizajnerica Donna Karan.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.