Screenshot

(VIDEO) Ivan Vilibor Sinčić postao superjunak Conan Pustolov u novoj zafrkanciji News Bara

Autor: Mi Mi

'Novi crtić o superjunaku Viliboru pustolovu' satirični je uradak News Bara u kojem je predsjednik Živog zida prikazan kao neustrašivi heroj koji se bori protiv ljudi-guštera iz Bruxellesa

U svom osebujnom stilu, ekipa satiričkog portala News Bar odlučila je komentirati pomalo zastrašujuću činjenicu da je Živi zid postao treća stranka u Hrvatskoj.

U njihovom novom videu mlađahni predsjednik Živog zida prikazan je kao mišićavi strip junak Conan. Baš kao i Conan, mladi Vilibor bori se protiv banaka koje drže ‘zli ljudi gušteri poslani iz Bruxellesa’.

Viliborovo najmoćnije oružje je demagogija, a na crnom vrancu jaše u nove izborne pobjede. Podsjetimo, prema posljednjim mjerenjima koje je proveo Crobarometar, Ivan Vilibor Sinčić drugi je najpopularniji političar u Hrvatskoj, odmah iza predsjednice.

Autor:Mi Mi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.