Youtube

Ušli su u napuštenu vilu koja je pripadala dilerima i šokirali se viđenim (VIDEO)

Autor: Dnevno.hr

Josh i prijatelj ulaskom u ovu avanturu nisu mogli ni zamisliti što će sve vidjeti.

Napuštena mjesta oduvijek su izazivala određenu vrstu straha. Ova napuštena vila koju je istražio Josh, inače poznati “istraživač” s YouTubea i njegovi prijatelji izaziva poseban strah jer je nekoć pripadala dilerima. Napustili su je (odnosno uhićeni su pa su je morali napustiti) zbog požara koji je zahvatio dio kuće gdje se uzgajala marihuana. Susjedi su pričali kako se miris osjetio kilometrima.

Josh i prijatelj ulaskom u ovu avanturu nisu mogli ni zamisliti što će sve vidjeti. Život u ovoj vili kao da je nestao u jednom trenutku. Po kući su još uvijek razbacane dječje igrače, u kuhinji je posuđe, suho cvijeće u vazama… A u jednoj prostoriji i nešto vrlo neobično – ogromna školjka – jacuzzi. Naravno, pronašli su i mjesto gdje je uzgajana marihuana.

Pogledajte:

 

discovered-mansion-4-664x355 discovered-mansion-3-664x353 discovered-mansion-2-664x351 discovered-mansion-1-664x321

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.