en.kremlin.ru

USKORO ĆE SE PROMIJENITI NAČIN PUTOVANJA KOJI POZNAJEMO? Ono što Rusija želi izgraditi diljem svijeta je LUDILO!

Autor: A.P.

Ovo je predložak karte za "Trans-euroazijski pojas razvoja", koji je također poznat kao autocesta koja će vam omogućiti da prelazite tri kontinenta u svom automobilu. Svoje putovanje bi mogli započeti u SAD-u i završiti u Europi, a sve to bez aviona ili broda.

Uzeti ruksak  i proputovati svijet mnogima je san. Vjerojatno se ova ideja isprve može čiti glamuroznom, no organizacija samog puta i troškovi će vas u jednom trenutku zaustaviti.

Srećom, novi projekt će to sve promijeniti. Ako sve bude išlo prema planu, možda ćete moći New Yorka do Londona putovati bez presjedanja na drugi avion ili brod.

Ovo je predložak karte za “Trans-euroazijski pojas razvoja”, koji je također poznat kao autocesta koja će vam omogućiti da prelazite tri kontinenta u svom automobilu. Svoje putovanje bi mogli započeti u SAD-u i završiti u Europi, a sve to bez aviona ili broda, piše BoredomTherapy.

untitled-664x373

Veleprometnica je predložena u ožujku 2015. godine od strane čelnika ruskih željeznica Vladimir Yakunin. On je od tada podnio ostavku, ali to nije spriječilo ljude da sanjaju o mogućnosti postojanju autoceste koja povezuje sve od Aljaske do Rusije, te koja omogućuje besprijekoran pogon.

Ova autocesta će povezati prometnice u Sjevernoj Americi s onima u Aziji. U Rusiji će se to izvoditi uz Trans-Sibersku željeznicu koja će imati novi sustav naftovoda i plinovoda. Specifičnosti ‘poput kako će se 55 milja između Aljaske i Azije  pokriti, još nije poznato, no u obzir su uzeti mostovi i tuneli.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.