UPOZORENJE ZA RODITELJE: Nije ju pazila sekundu, a onda se djevojčica zalila kipućom vodom

Autor: A. P.

Djevojčica je odmah prevezena u bolnicu gdje im je rečeno da je pretrpjela opekline drugog stupnja

Roditeljstvo je pravi blagoslov i sreća za svakog pojedinca.  Pojedini roditelji djecu odgajaju na staromodan način, dok im drugi pružaju moderniji odgoj. Ali, kod svih je isto. Neprestana briga oko vlastite djece. Ovo je priča o majci Kayli Schapel koja želi  upozoriti druge roditelje.

Kayla je jednog dana u listopadu išla s posla do svoje majke koja joj je čuvala mlađu kći. Naime, 21-mjesečna Ayla Toft bila je sretna što ju vidi.

Šalice je napunila kipućom vodom i na sekundu se okrenula kako bi stavila još vode u čajnik. Sve se dogodilo u sekundi, Ayla je primila šalicu i polila se kipućom vodom.

Kayla kazuje kako je odmah skinula s kćerke svu odjeću i stavila ju je u sudoper pun hladne vode. Djevojčica je odmah prevezena u bolnicu gdje im je rečeno da je pretrpjela opekline drugog stupnja.

Nakon par dana u bolnici Ayli je transplatirana koža na prsima, vratu i lijevoj ruci.

Mlada majka je poručila:”Želim među roditeljima proširiti svijest koliko su opekline među djecom česte. Slijedite svoj instinkt. Nikad nisam milslila da će moja djeca imati ovakvu nesreću. Nisam ni znala koliko su česte opekline”, prenosi wbnews.




Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.